Kadınların her anına yenilikçi bir bakış açısıyla ve yepyeni ürünleriyle eşlik eden L’Oreal Paris şimdiden trend olan yeni ürünü Panorama Maskara için özel bir lansman etkinliği düzenledi.

BUÇE BUSE KAHRAMAN 

‘’Çünkü Biz Buna Değeriz’’ marka misyonuyla yola çıkan ve dünyanın 1 numaralı güzellik markası* olan L’Oreal Paris, kalite ve lüksü bir araya getiren yeni ürünü Panorama Maskara’yı Esma Sultan’da gerçekleştirdiği bir partiyle tanıttı.

AYŞE NUR DAĞGEÇEN 

Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, X platformunu ‘komplo teorileri alanı’ olarak değerlendirdi Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, X platformunu ‘komplo teorileri alanı’ olarak değerlendirdi

L’Oreal Paris’in yeni global marka elçisi Kendall Jenner’ın yüzü olduğu Panorama Maskara’nın lansman gecesine Buçe Buse Kahrama,Gülcan Arslan, Sedef Gali, Mina Ceran, Dila-Sima Tarkan, Deren Talu gibi ünlü isimler katıldı.

DEREN TALU 

Altın paketi ve kabartmalı “Panorama” yazısı ile elegant bir görünüme sahip olan Panorama Maskara, panoramik hacim verme özelliği ile 1.4 daha büyük göz görünümüyle fark yaratıyor. Lansman etkinliğinde davetliler bu benzersiz maskarayı deneyimleme şansına da sahip oldular.

Editör: MURAT ÖZER