Dünyanın en büyük likiditeye sahip kripto para borsalarından biri olan Bitfinex, Türkiye’ye özel tasarladığı aplikasyonunuFinansal Özgürlüktemalı keyifli bir partiyle lanse etti.

ORKUN OLGAR - DERYA TÜRKER - ÖZHUN OLGAR

Küresel kripto para ekosisteminde önemli bir merkez haline gelen Türkiye’de, Türkçe aplikasyonunu lansman davetiyle tanıtan Bitfinex, Momo Bebeköy’de gerçekleşen partide misafirlerine keyifli bir gece yaşattı. 

Ozan Doğulu’nun DJ performansı sergilediği gecede, kripto sektöründen önemli isimlerin yanı sıra, ekonomi basını, lifestyle editörler ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri yer aldı. Konuklar, kendilerine özel olarak hazırlanan deneyim alanlarında aplikasyonu inceleme şansını yakaladı.

Lansmanda konuşma yapan Bitfinex Türkiye çözüm ortağı The Steve Group CEO’su Derya Türker, finansal özgürlüğün ve finansal okuryazarlığı destekleyen Bitfinex’in aplikasyonunun Türkiye’de müşterilerine sunacağı kolaylıklara değindi.

Türker, “Türk kullanıcılar, Bitfinex Türkçe uygulamasıyla 170'in üzerinde farklı kripto para biriminde işlem yapabilecek, dünyanın en yetkili ve likiditeye sahip kripto para piyasalarından bazılarına erişebilecek. Herkesin, her yerde çevrimiçi olarak özgürce etkileşim kurmasını ve işlem yapmasını sağlamak için açık, eşler arası iletişim çözümleri oluşturmaya kararlıyız” diye  konuştu. 

MERVE SARITAŞ

Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, özel olarak hazırladığı videoyla konukları selamladı. Bitfinex’in, CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en likit ve en güvenilir 6. spot borsası olduğuna değinen Ardoino, “Kripto dünyasının önde gelen profesyonel dijital varlık ticaret platformu Bitfinex olarak, Türk kullanıcıların gelişmiş ticaret hizmetlerini rahat kullanmalarını sağlamak amacıyla Türkçe mobil uygulamasını 21/11/22 tarihinde Apple App Store'da IOS ve Google Play'de Android kullanıcıların ilgisine sunduk. The Block'un araştırmasına göre Bitfinex, emir defteri derinliğine göre dünyanın en likit spot borsası olarak açıklandı. Blok, Bitfinex'in 60 milyon ABD Doları tutarındaki birleşik siparişlerle açık ara en likit bitcoin çiftine sahip olduğunu duyurdu. İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük 11. Borsası Bitfinex olarak, Türkiye pazarında büyümemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

VITTORIO ZAGAIA - ZEYNEP ÜNER

HANDE TOKMAK AKGERMAN

MERVE OFLAZ

İBRAHİM KUTLUAY

IŞIL OTRUŞ - MERT ÜNLÜ

ÖMER - HANDE TAVİLOĞLU

MERT VİDİNLİ

GÜL ERÇETİNGÖZ

EMRE İSKEÇELİ - CAN AKGERMAN - DERYA TÜRKER - KEREM ÇAĞTAY

CAN AKGERMAN - HANDE TOKMAK AKGERMAN - MERT VİDİNLİ - ASLIHAN DOĞAN TURAN - ARDA TURAN - İBRAHİM KUTLUAY 

Editör: MURAT ÖZER