Kotex’in Setur Kalamış Marina’da düzenlediği Yılın En Uzun Gecesi buluşmasına pek çok ünlü isim katıldı. Kuzey ışıkları gösterisiyle kutup atmosferinin yaratıldığı gece davetlileri büyüledi.

ORJİN İBA 

Kadınların regl olduğu sıradan ya da özel her anlarının tadını doyasıya çıkarması için çalışan Kotex, sunduğu yenilikler ile kadınları regl dönemlerinde daha özgür      kılıyor.

HAZAR ERGÜÇLÜ 

Regl döneminde sızıntı endişesine son veren, Türkiye’nin en uzun ve en emici pedi Kotex Extra Uzun Gece Pedi’ni geliştiren marka, bu benzersiz yeniliğini muhteşem bir geceyle taçlandırdı. 

HAFSANUR SANCAKTUTAN 

Davetliler, Yılın En Uzun Gecesi buluşmasını kuzey ışıkları gösterisi eşliğinde Setur Kalamış Marina’da kutlandı. #UzatmayaDeğer etiketiyle kadınları nerede olursa olsunlar her anın keyfini uzatmaya davet eden marka, bu uzun gecede ünlü konukları ağırladı. 

BÜŞRA PEKİN -GONCA VUSLATERİ

Bir yıldızlar geçidi yaşanan ve Kotex’in ev sahipliğinde düzenlenen davete; Hazar Ergüçlü, Hafsanur Sancaktutan, Büşra Pekin, Gonca Vuslateri, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Doğukan Polat, İlker Aksum, Akasya Asıltürkmen, Aslıhan Karalar, Tuğçe Kumral, Pamir Pekin, Devrim Özkan, Seren Deniz Yalçın, Umut Kurt, Yasemin Sadıkoğlu, Yeşim Dalgıçer, Gizem Denizci, Gülsim Ali, Hivda Zizan Alp ve çok sayıda ünlü isim katıldı.

AYTAÇ ŞAŞMAZ

ASLIHAN MALBORA

ASLIHAN KARALAR

İLAYDA ILDIR

DEVRİM ÖZKAN

AKASYA ASILTÜRKMEN

SEREN DENİZ YALÇIN

Editör: MURAT ÖZER