Şehrin içinde tatil hissi veren eşsiz ambiyansıyla The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul, yazın gelini gün batımı manzarasının eşlik ettiği davetle kutladı.

BARAN SÜZER

Süzer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer’in ev sahipliğindeki davete iş ve sanat dünyasından isimler katıldı.

GÜLTEN SÜZER - CHRIS GAUNT 

THE ROOF AT THE RITZ-CARLTON, ISTANBUL GÜN BATIMI PARTİSİYLE YAZI KARŞILADI 

ALİ GÜRSOY - GONCA ÜNSAL 

Seçkin ve modern bir restoran & bar konseptiyle The Ritz-Carlton, Istanbul çatısı altında yer alan The Roof, İstanbul’un en güzel teraslarından birine sahip ambiyansıyla yazı karşıladı.

DJ ASLI KÖSE

Özgün lokasyonu, sofistike atmosferi ve DJ Aslı Köse’nin canlı müzik performanslarıyla The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul misafirlerine unutulmaz anlar yaşattı. Süzer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer etkinliğe ev sahipliği yaptı.

BAHAR SER - OZAN CAN SER 

Büyülü İstanbul silüetinin 360 derece deneyimlendiği The Roof, haftanın heyecanı ve dinamizmini gerçekleştirdiği yaza merhaba davetiyle sakin bir gün batımı ve devamında da hareketli bir yaz akşamına bıraktı.

BALÇİÇEK İLTER 

Akdeniz mutfağından ilham alan lezzetleri ve geniş kokteyl seçenekleri davete eşlik ederken sonsuzluk havuzu ve yeşilliklerle bütünleşen dekorasyonu geceye kozmopolit bir ambiyans sundu.

BERNA SAĞLAM NAİPOĞLU

Davete katılanlar arasında Ali Gürsoy, Aslı Köse, Bahar Ser, Balçiçek İlter, Baran Süzer, Berna Sağlam Naipoğlu, Bertan Berk, Beyza Casim, Chris Gaunt, Emek Külür, Gonca Ünsal, Gül Ağış, Gülten Süzer, Hakan Karadeniz, Hande Subaşı, İdil Lüleci, Maya Yıldırım, Meltem Kazaz, Moshe Aelyon, Murat Güsar, Murat Tamgüç, Ozan Can Ser, Özlem Güsar, Salih Marangoz, Sema Güzelbey, Sevil Dolmacı, Seyla Karadeniz gibi isimler yer aldı.

BEYZA CASİM 

EMEK KÜLÜR

GÜL AĞIŞ

HANDE SUBAŞI 

İDİL LÜLECİ

MAYA YILDIRIM 

MELTEM KAZAZ

MOSHE AELYON 

MURAT TAMGÜÇ - BERTAN BERK 

ÖZLEM GÜSAR - MURAT GÜSAR 

SALİH MARANGOZ - SEMA GÜZELBEY 

SEVİL DOLMACI

TOÇEV Derneği'nin geleneksel iftar daveti... TOÇEV Derneği'nin geleneksel iftar daveti...

ŞEYLA - HAKAN KARADENİZ

Editör: MURAT ÖZER