Vakko Kadın, 2023 Yaz Koleksiyonu’nun öne çıkan temaları ‘Dynamic’ ve ‘Sun Sea Sand’ ile renkli ve güçlü bir frekansı sıcak yaz günlerine taşıyor.

VAKKO’DAN YAZA RENKLİ BİR BAKIŞ

Vakko, keşfetme tutkusunu takip ederek oluşturduğu sezon tasarımlarında yeni ufuklar keşfederken, beraberinde gelen olasılıklarla sonsuz ilham vermeye devam ediyor. Vakko Kadın 2023 Yaz Koleksiyonu, tüm renkleri bir araya toplayan ve özgür ruhu ortaya çıkaran tasarım parçalarıyla yazın enerjisini yansıtıyor.

Maceracı ruhlara şehirde veya seyahatte eşlik eden Dynamic ve Sun Sea Sand temalarının koleksiyon parçaları gündüzden geceye yaz sezonunu kutluyor. 

VAKKO’DAN YAZA RENKLİ BİR BAKIŞ 

Vakko Kadın 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, yazın enerjisini yansıtan renklerin hayat bulduğu Dynamic temalı parçalarıyla günün başlangıcından akşam saatlerine kadar gününüze eşlik ediyor. Orta ve güçlü frekanstaki lila, fuşya, misket limonu, saks, yeşil, oranj gibi tonlar dinamizmi pantolon ve şort ceket takımlara, elbiselere, bluzlara ve ayakkabı çantalara taşıyor. Yaz mevsiminin enerjisine ayak uydururken aynı zamanda dengeli bir görünüme sahip tasarımlar, stilde güç veren bir duruş sergiliyor. 

 

Enerjisini stiline yansıtmak isteyen Vakko Dostları, ilhamını güneş ışığının denizlere, okyanuslara ve kumlara yansımasından alan Sun Sea Sand temalı parçalarıyla yaza zarif bir giriş yapıyor.

Yazın sımsıcak hissini yansıtan tasarımlarda lacivert, beyaz, turkuaz ve kum renkleri, desenlerde ise çiçekler ve kelebekler dikkat çekiyor. Tasarımlardaki boncuk detayları, çizgiler ve keten kumaşlar ise temayı ön plana çıkarıyor. 

 Her bir tasarımda dinamik, enerjik ve şık Vakko stiline hitap eden koleksiyon, sezonun en iddialı moda yorumlarından birinin enerjisini sunuyor.

Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet

Editör: MURAT ÖZER