ABD’nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda dün akşam düzenlenen 96. Oscar Ödül Töreni'nde sahiplerini buldu

Hollywood'un ünlü isimleri, 2024 Vanity Fair Oscar Partisi'nde Messika mücevherleriyle kırmızı halıya ışıltı kattı.

Oscar Ödülleri sonrasında Vanity Fair tarafından düzenlenen partide Sydney Sweeney, toplamda neredeyse 63 kırat ağırlığındaki Messika setiyle davetlileri büyüledi.

COLLIER LOOSE - SYDNEY SWEENEY 

Üç sıralı muhteşem bir kolye ve ışıltılı pırlanta küpeleri kapsayan olağanüstü takım, ödül gecesine özel olarak tasarlandı. Benzersiz tasarımıyla dikkat çeken kolye; genç aktrisin boyun çizgisini mükemmel bir şekilde vurgulamanın yanı sıra, heykelsi bir silüete sahip dökümlü elbisesini de kusursuzca tamamladı. 

NINA DOBREV - PULSATION 

OSCAR PARTİSİ’NDE MESSIKA MÜCEVHERLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Amerikalı aktris Nina Dobrev, Messika yüksek mücevherlerinden Pulsation gri inci kolyesi, Wild Moon ve Saguaro yüzükleri ile dikkatleri üzerine topladı.

DIAMOND EQALIZER - EMILY RATAJKOWSKI 

Model Emily Ratajkowski, partinin kırmızı halısında Diamond Equalizer yüksek mücevher küpeleriyle göz alıcı bir duruş sergiledi.

KELLY ROWLAND - MOVE TIE - BRIGHT MOMENTUM 

Amerikalı şarkıcı Kelly Rowland, Messika Move Tie kolyesi ve yüksek mücevher segmentinden Bright Momentum küpeleriyle görkemli bir görünüm sundu.

SERENA WILLIAMS - EXOTIC CHARM - NIGHT OWL 

Serena Williams, Kate Moss Exotic Charm kolyesi ve Night Owl küpeleriyle heykelsi bir görünümle kırmızı halıda boy gösterdi.

DESERT BLOOM - LILY RABE 

Aktris Lily Rabe, Messika Born to be Wild koleksiyonundan Desert Bloom yüksek mücevher küpeleriyle Vanity Fair Oscar Partisi'nde kameralara yansıdı.

KERRY WASHINGTON - COLLIER DIAMOND 

SYDNEY SWEENEY 

NINA DOBREV  

EMILY RATAJKOWSKI 

KELLY ROWLAND

SERENA WILLIAMS  

KERRY WASHINGTON 

Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence" Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence"

Editör: MURAT ÖZER