İsviçre’nin en umut verici seslerinden biri olarak kabul edilen ve güçlü bir çıkış sağlayan Naomi Lareine, 24 Eylül Cumartesi akşamı, İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında Yapı Kredi bomontiada’da konser verecek

SWISS DAYS ISTANBUL 2022, 23-25 EYLÜL'DE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK TASARLAMAK TEMASI ALTINDA DÜZENLENİYOR 

İstanbul'daki İsviçre Başkonsolosluğu, Swiss Business Hub Türkiye (İstanbul’daki İsviçre’nin İhracat ve Yatırım Ofisi) ve Swiss Chamber of Commerce in Türkiye (Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği) 23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında “İsviçre Günleri Istanbul 2022”yi  (Swiss Days Istanbul 2022) “Sürdürülebilir bir Gelecek Tasarlamak” teması altında Yapı Kredi bomontiada’da düzenleyecek.

Ziyaretçilerini İsviçre yolculuğuna çıkaran İsviçre Festivali, bu kez ünlü bir İsviçreli sanatçıyı ağırlayacak. İsviçre Günleri İstanbul 2022, üç gün boyunca kültürel etkinlikler ve mutfak spesiyaliteleri sunuyor. Programda ekonomik forum, atölyeleri, öğrenciler için kariyer saatleri, müzik performansları ve iki sergi yer alıyor. Bu etkinliğin en özel sürprizlerinden biri de İsviçre'nin dünyaya açılan sesi Naomi Lareine olacak.

SWISS DAYS ISTANBUL 2022’DE, İSVİÇRE’Lİ ÜNLÜ ŞARKICI NAOMI LAREINE SAHNE ALACAK

2020'de İsviçre Müzik Ödülleri'ne aday gösterilen ve İsviçre'nin en umut verici seslerinden biri olarak kabul edilen İsviçreli R&B şarkıcısı Naomi Lareine Yapı Kredi bomontiaada’da 24 Eylül Cumartesi akşamı sahne alacak. 2021’de en yeni single’ı “Limitless”ın piyasaya sürülmesiyle güçlü bir şekilde çıkış sağlayan Naomi, en sevilen ve yeni şarkılarını ilk kez İstanbul’da seslendirecek.

Üç günlük mini festival, 23 Eylül Cuma öğleden sonradan itibaren 25 Eylül Pazar akşamına kadar Yapı Kredi bomontiada da herkese açık ve ücretsizdir.

NAOMİ LAREINE HAKKINDA:

Naomi Lareine, sofistike, R&B tonlu albümlerinin arasına mükemmel bir şekilde uyan acı-tatlı hoş tonlarıyla İsviçre’nin en umut vadeden seslerinden biri olarak tanınan genç bir şarkıcı. “Issa Vibe” ve “Get It” parçaları, Naomi’nin dinamik, yenilikçi, ileri görüşlü bir sanatçı olarak tanınmasını sağladı ve iyi bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Naomi, ayrıca  ünlü hit “Another One Bites The Dust”ı kapsayan ve yeniden yorumlayan QUEEN takdir gösterisinin de bir parçasıydı.

2020 İsviçre Müzik Ödülleri’nde “SRF 3 En İyi Yetenek” ve Lyrics Magazin Ödülleri’nde “En İyi Breaking Act” ödülüne aday gösterildi. Naomi, Magnum’un yeni lezzeti olan, Double Gold Caramel Billionaire’in de yüzüdür.

Naomi, müzikteki birçok başarısının yanı sıra daha iyi bir dünya, insan ve kadın hakları için savaşıyor. Naomi, platformunu farklılıkların ve bireyselliğin seslendirilmesi ve kutlanması olarak kabul ediyor.

SWISS DAYS İSTANBUL 2022 HAKKINDA: 

İstanbul'daki İsviçre Başkonsolosluğu, Swiss Business Hub Türkiye (İstanbul’daki İsviçre’nin İhracat ve Yatırım Ofisi) ve Swiss Chamber of Commerce in Türkiye (Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği) “İsviçre Günleri Istanbul 2022” (Swiss Days Istanbul 2022) 23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’da “Sürdürülebilir bir Gelecek Tasarlamak” teması altında düzenleyecek. 

Presence Switzerland (PRS), Swiss Tourism, Switzerland Global Enterprise (SGE) ve Şişli Belediyesi'nin destek ve katılımıyla, İstanbul’un en popüler ve çok kültürlü mekanı Yapı Kredi bomontiada’da, İsviçre Günleri Istanbul 2022 çeşitli atölye çalışmaları, konferanslar, seminerler, konserler, eğlenceli aktiviteler ve katılımcı stantlarına ev sahipliği yapacak. Üç günlük İsviçre Festivali şehrin ilgi odağı olmaya hazırlanıyor. Yapı Kredi bomontiada, dDf ve Privée PR, İsviçre Günleri Istanbul 2022’ye ortak kuruluşlar olarak aktif olarak katılmaktadır.

İsviçre Günleri İstanbul 2022”nin Diamond sponsorları Oris ve Şark Saatçilik oldu. Gold sponsorları da ABB, Nestlé, Novartis, Roche, Tektaş Saatçilik  ve Türk Hava Yolları olurken Silver sponsorları arasında da Barry Callebaut, Belimo, Bordier, Credit Suisse, Geberit, Hilti, Sika, Swiss CenterDent, Rowema, Vakko ve Zurich Sigorta yer aldı. Diğer etkinlik sponsoru UBP oldu. Katkı sağlayan diğer şirketler arasında Eyüboğlu, Fairmont Quasar Istanbul, Grand Hyatt Istanbul, HUG AG, Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul, Shangri-La Bosphorus, Swatch, Swissôtel The Bosphorus Istanbul ve Tukaka & Vavana bulunuyor.

Editör: MURAT ÖZER