Pierre Fabre Türkiye liderliğinde Avène’in başlattığı sosyal sorumluluk hareketi, Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’da gerçekleşen özel bir davetle duyuruldu. Yoğun ilgiyle karşılanan davette, sosyal sorumluluk kapsamında dermatolojik hastalığı olan 3-12 yaş aralığındaki iki çocuğun Fransa’daki Avène Hidroterapi Merkezi’nde gerçekleşecek tedavi süreci ve termal su mucizesinin tüm detayları davetlilerle paylaşıldı.

Dermatoloji alanında inovatif ve güvenilir çözümler sunan, en hassas ciltlerin bile kullanımına uygun Eau Thermale Avène, Fransa’da bulunan ve tamamen dermatolojiye adanmış Avène Hidroterapi Merkezi’nde cilt rahatsızlıklarının tedavileriyle ilgili şifa dağıtmaya devam ediyor. 

AVÈNE, HAYATLARI İYİLEŞTİREN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİ ÖZEL BİR DAVETLE TANITTI 

Bilim ve doğanın güçlü birleşimiyle cildin farklı ihtiyaçlarına çözümler sunan Avène, Pierre Fabre Türkiye liderliğinde başlattığı sosyal sorumluluk projesini düzenlediği özel bir davette tanıttı. Termal suyun şifasını ve iyileştirici gücünü başarıyla kullanan Avène Hidroterapi Merkezi’nde cilt hastalığına sahip 3-12 yaş aralığındaki iki çocuğun, üç haftalık tedavi sürecini üstlenen projenin detayları ve termal suyun mucizevi etkisi davetlilerle paylaşıldı. 

MÜGE BOZ                                 

Six Senses Kocataş Mansions,Istanbul’da yer alan Toro Latin Gastrobar’da gerçekleşen davette Pierre Fabre Türkiye Genel Müdürü Dr. Hande Demirdere, Hacettepe Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sibel Ersoy Evans ve proje yüzü ve marka elçisi, ünlü oyuncu Müge Boz konuşmacı olarak yer aldı. 

SİBEL ERSOY EVANS  - MÜGE BOZ -  HANDE DEMİRDERE 

Davette söz alan Pierre Fabre Türkiye Genel Müdürü Dr. Hande Demirdere: “Pierre Fabre Türkiye olarak liderlik ettiğimiz ve değerli markamız Avène’in başlattığı proje kapsamında cilt hastalığına sahip 3-12 yaş aralığındaki iki çocuğumuzun 3 haftalık tedavi sürecine ortak oluyoruz. Pierre Fabre Türkiye ailesi olarak böylesine anlamlı bir projenin bir parçası olduğumuz için ben ve ekibim çok mutluyuz” dedi. Pierre Fabre’nin bir vakıf kuruluşu olduğuna vurgu yapan Dr. Hande Demirdere sözlerine şöyle devam etti: “Pierre Fabre doğayı, insanlığı, her şeyden önce sürdürebilir bir geleceği önceliklendiren ve bu önceliğini anlamlı projelerle iyiliğe dönüştüren bir vakıf şirketi. Pierre Fabre, bu misyonla hayata geçirdiği önemli çalışmalara her yıl yenilerini eklerken tüm çalışanlarını ve paydaşlarını bu iyilik hareketine dahil eden özgün bir yapı aynı zamanda”. Avène Hidroterapi Merkezi’nin aynı zamanda cilt rahatsızlığına sahip hastaların bireysel olarak başvuru yaparak tedavi olabileceği önemli bir merkez olduğunun altını çizen Demirdere, hastaların dermatologlarına danışarak ve www.eau-thermale-avene.com.tr adresinden başvuru yaparak merkezle iletişime geçebileceklerini belirtti. 

Termal su mucizesinin cilt hastalıklarının tedavisinde yarattığı güçlü etkiyi davetlilerle paylaşan Hacettepe Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sibel Ersoy Evans: “Termal suyun şifasını ve iyileştirici gücünü başarıyla kullanan Avène Hidroterapi Merkezi’nin değerli doktorlarıyla birlikte titizlikle yürüttüğümüz projemizin hayata geçmesine sayılı günler kaldı. Fransa’da geri ödeme kapsamında olan bu merkezde Türkiye’den bir çok farklı kriteri değerlendirerek seçtiğimiz hastaların tedavi sürecini 3 hafta boyunca yakından takip edeceğiz.  ” diyerek Avène Hidroterapi Merkezi’nde gerçekleşecek tedavi sonunda  ilgili hastaların Türkiye’deki dermatologlarının merkeze giderek sonucu birebir yerinde göreceklerinin altını çizdi. 

MARKA ELÇİSİ MÜGE BOZ AVÈNE HİDROTERAPİ MERKEZİ’Nİ ANLATTI

Avène markasının yüzü ve marka elçisi olan başarılı oyuncu Müge Boz gerçekleşen özel davetin konuşmacıları arasındaydı. Boz, konuşmasına Pierre Fabre Türkiye ve Avène işbirliğiyle hayata geçen sosyal sorumluluk projesine dahil olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek başladı. Ünlü oyuncu, termal su mucizesinin kaynağı olan ve her yıl 3000’den fazla hastanın tedavi edildiği Avène Hidroterapi Merkezi’nde yaşadığı deneyimini davetlilerle paylaşarak, atopi, egzama, sedef gibi farklı dermatolojik rahatsızlığı olan hastalar için şifa kaynağı olan Hidroterapi Merkezi’nin aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de ev sahipliği yapmasının önemine vurgu yaptı. Boz: “Bir anne olarak cilt hastalığıyla mücadele eden iki çocuğumuzun dünyanın en önemli merkezlerinden biri olan Avène Hidroterapi Merkezi’nde tedavilerinin karşılanarak mutluluklarına ortak olmanın tarifsiz heyecanını yaşıyorum. Avène’e ve Pierre Fabre Türkiye ekibine gerçekleştirdikleri bu değerli proje için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

Editör: MURAT ÖZER