Lacoste Active Lifetyle Koleksiyonu Selin Şekerci, İsmail Ege Şaşmaz, Cemre Kemer, Reckol, Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin, Caner Erdeniz, Müge Boz, Yasemin Yürük gibi ünlü isimlerin katılımıyla Backyard’da kutlandı.

TUANA YILMAZ - BURAK YÖRÜK

Fransız asıllı moda evi Lacoste, sportif kodlar içeren yeni Active Lifestyle Koleksiyonunu Bebek Backyard’da sağlık ve mindfulness temalı bir partiyle kutladı.

CANER ERDENİZ - MÜGE BOZ

19 Ekim Çarşamba günü Backyard’da gerçekleşen etkinlikte Lacoste’un Active Lifestyle koleksiyonu davetlilerin beğenisine sunuldu.

CEMRE KEMER - YASEMİN YÜRÜK

LACOSTE YENİLİĞİN SINIRLARINI ZORLAYAN ACTIVE LIFESTYLE KOLEKSİYONUNU BACKYARD’DA ÜNLÜLERİN KATILIMIYLA ÖZEL BİR LANSMANLA TANITTI.

CEMRE SOLMAZ - EMRE

Koleksiyonun kutlandığı bu özel partiye, popüler influencer ve sosyal medya yüzlerinden Selin Şekerci, İsmail Ege Şaşmaz, Cemre Kemer, Reckol, Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin, Caner Erdeniz, Müge Boz, Yasemin Yürük gibi isimler katılım gösterdi.

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT - CANSEL ELÇİN

Spor ve dans dünyasından da çok özel isimlerin yer aldığı etkinliğe toplamda 170 kişi katıldı.

AHMET AKSIZ - CANSU AKIN - MURATHAN AKIN - EGE CAN SAL

Mindfulness konuşmacısı Meltem Fakabasmaz’in ‘farkındalık’ temalı konuşması ve enerjisel beden temizliği pratiği katılımcıların ilgiyle karşıladığı bir deneyimi oluşturdu.

YASEMİN YÜRÜK

Birbirinden özel davetlilerin yer aldığı etkinlikte Lacoste severler şehrin en hareketli gününe konuk oldu.

BEDİRHAN SORAL

Davete katılan isimlerin gün boyu süren sosyal medya paylaşımları medyada büyük ilgi uyandırdı.

BEGÜM TANK

Birbirinden özel branding alanları, koleksiyon kıyafetleri, sağlıklı atıştırmalıklar ve mindfulness konuşması ile etkinlik oldukça ses getirdi.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ

NEVA DÜRÜST

RECKOL

SELİN YAZICIOĞLU

YENAL ATLAS

Editör: MURAT ÖZER