Bilge Öztürk, önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede ile bir yıldır birlikte olan Öztürk, evlilikle ilgili soruları cevapladı.

BİLGE ÖZTÜRK: "ÇOK MUTLUYUM"

Bir yıldır kendisinden 22 yaş küçük olan Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede ile mutlu bir ilişki sürdüren Bilge Öztürk geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s çıkışı objektiflere yansıdı. “Düğün hazırlığı içerisinde olduğunuz doğru mu?” sorusu üzerine Öztürk “Düğün hazırlığı gibi bir şey yok. Öyle bir girişimiz de yok. Geçen de giydiğimiz kıyafetlerden dolayı nişan haberleri çıkmıştı. Mutlu olduktan sonra evlilik kurumunun zorunluluğunu hissetmiyorum. Çok mutluyum. İnşallah evlilik olsun ya da olmasın uzun süre devam etmesini istiyorum” diye cevap verdi.

SEVGİ VARSA YAŞ FARKI ÖNEMLİ DEĞİL

Aralarındaki yaş farkı ile ilgili olarak Öztürk, “İnsanların birbirleriyle anlaşmasına ve insan sevmesine inanıyorum. Ailem ve çevremde de bu konuyla ilgili bir soru ile karşılaşmadım. Sadece basındaki arkadaşlar soruyor” dedi.

BERMUDA’DAN KARAYİPLER’E TEKNE GETİRDİM

Kaptanlık deneyimlerinden bahseden Öztürk, kendi teknelerini kullandığını belirterek “Bermuda’dan Karayipler’e arkadaşımın teknesini getirdim. İlk uzun yolculuk deneyimimdi. Pek tedirginlik olmadı ama korsan var mı diye sormuştum. Hala varmış galiba. Ufak tefek olaylar oluyormuş. 33-34 metrelik bir tekne kullanabiliyorum. Akyaka’da bizim sezonumuz bittikten sonra bir üst seviyeye geçmeyi düşünüyorum” dedi.

Editör: MURAT ÖZER