Dünyanın bir numaralı* saç bakım kremi markası Pantene, Ocak ayında Olimpik Boksör Buse Naz Çakıroğlu’nun hikayesi ile başladığı ‘Göster Saçlarının Gücünü’ kampanyasına marka elçisi Demet Özdemir ve Influencer Demet Işıl ile hazırladığı reklam filmi ile devam ediyor. Gücünü saçlarından alan kadınları hikayelerini ekranlara taşıyan kampanyanın ikinci reklam filmi, Demet Işıl’ın tedavi sürecinde kaybettiği saçları sonrası gücünü ve sağlığını geri kazanma serüvenini izleyicileriyle paylaşacak. 

PANTENE GÜÇLÜ KADINLARIN İLHAM VEREN HİKAYELERİNE DEVAM EDİYOR

Saç; her birey için farklı anlamlar, farklı hikayelerin izlerini taşır. Pantene’in Ocak ayında başladığı ‘Göster Saçlarının Gücünü’ kampanyası tam da bu noktadan yola çıkarak farklı kadınların saç hikayelerini anlatmaya, ilham verici deneyimler ile ekranları başındaki kadınlara örnek olmaya devam ediyor. İlk reklam filmi ile ringde gücünü saçlarından alan boksör Buse Naz Çakıroğlu’nun hikayesini paylaşan kampanyanın ikinci reklam filmi influencer ve kanser savaşçısı Demet Işıl’ın kaybettiği saçlarına tekrar kavuştuğu sürece odaklanacak.

DEMET ÖZDEMİR VE DEMET IŞIL KAMERA KARŞISINDA 

Pantene’in marka elçisi Demet Özdemir, kampanyanın ikinci reklam filminde de kamera karşısına geçti. İlk reklam filminde olimpik Boksör Buse Naz Çakıroğlu ile birlikte boy gösteren Demet Özdemir, ‘Göster Saçlarının Gücünü’ kampanyasının sıradaki reklam filminde Influencer Demet Işıl ile birlikte yer alıyor. Reklam filminde saçların yalnızca nasıl göründüğümüzü değil nasıl hissettiğimiz de doğrudan etkilediğini tekrar belirten Demet Özdemir, tüm kadınları içlerindeki gücü keşfetmeleri için teşvik ediyor. Geçtiğimiz yıllarda geçirdiği kanser hastalığı sonrasında tedavi ve iyileşme süreci boyunca tüm hikayesini ürettiği içerikler ile izleyicileriyle paylaşan Demet Işıl, saçlarının uzayan her santimi ile kendisini daha sağlıklı hissettiğinin altını çiziyor. Yenilenen Pantene ürünlerinin inovatif Pro-V teknolojisi, ilk kullanımdan itibaren tüm kadınların hayallerindeki saçlara ulaşmalarına yardımcı olarak kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlıyor. 

TÜM KADINLAR İÇİN İLHAM KAYNAĞI 

Buse Naz Çakıroğlu’nun ilham verici öyküsüyle başlayan ‘Göster Saçlarının Gücünü’ reklam filmi serisi, Demet Işıl’ın etkileyici hikayesiyle devam ediyor. Tüm kadınları içlerindeki gücü açığa çıkarmaya davet eden kampanya; bazen en önemli aksesuar, bazen engelleri aşmamızı sağlayan bir güç, kimi zaman ise sağlığın bir yansıması olarak görülen saçların, güzelliğin ötesinde ifade ettiği daha derin anlamları keşfetmeye devam edecek.

KÜNYE: 

Reklamveren: P&G Pantene

Marka Ekibi: Esra Erdoğan, Semra Celin Sivrikaya, Baturay Şahin

PR Ajansı: Gravital İletişim Danışmanlığı

Reklam Ajansı: Havas İstanbul

CCO: Volkan Dalkılıç  

Kreatif Direktör: Umut Karacaoğlu 

Yaratıcı Grup Liderleri: Çağatay Can, Ömer Ceran  

Yaratıcı Ekip: Murat Şentürk, Oğuz Can Arslan, Emrah Yıldırım, Elif Gökkurt, Ozan Yücekuş  

Grafik Ekibi: Hasan Yıldırım, Canberk Aslanoğlu  

Strateji: Canan Pehlivanoğlu

Prodüksiyon Ekibi: Sıla Salgın, İdil Yalçınöz, Banu İmset 

Marka Grup DirektörüGözde Cumur Malahtari 

Marka Ekibi: Selen Bekat, Caner Başaran, Bahar Sargın 

Dijital Kreatif Direktör: Kutsal Bayraktar  

Dijital Yaratıcı Ekip: Hakan Karakurt, Esin Orhan 

Dijital Marka Grup Direktörü: Emel Aydınlı 

Trafik Direktörü: Enhar Giritli  

Yapım Şirketi: Nexthing 

Prodüktör: Enis Özkul  

Yönetmen: Joseph Roman 

Görüntü Yönetmeni: Frank Tymezuk  

Yapım Amiri: Ömer Aktaş  

Sanat Yönetmeni: Kerem Bahıt  

Müzik: 3K1A Music 

Post Prodüksiyon: İmaj 

Offline Editor: Fırat Güler  

Online Editor: Sinan Mustafaoğlu  

Sound Designer: Erkan Duraklar ve Hasan Şakacı  

Colorist: Ahmet Güney  

Fotoğraf Yapım Şirketi: 212 Prodüksiyon 

Fotoğrafçı: Emre Doğru – Can Büyükkalkan 

Videograf: Ali Ata Akel 

Editör: MURAT ÖZER