Etkinlikte Haberleri

etkinlikte haberleri ve güncel etkinlikte gelişmeleri, etkinlikte ile ilgili tüm video, etkinlikte fotoğrafları ve etkinlikte haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Görenleri gülümseten sevimli Yumoş ayıcıklarının Nişantaşı Bostan Sokak’ta yeniden ortaya çıkışı, ünlü isimlerin yer aldığı renkli bir lansman etkinliğiyle kutlandı.

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 12 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıldı.

MAGAZİN

Ünlü oyuncular Hande Soral ve eşi İsmail Demirci, Duja Hotels Bodrum'da katıldığı etkinlikte açıklamalarda bulundu.

MEKAN

Duja Hotels, tutkuları ve özgün tarifleriyle Dünya mutfağına yön veren Michelin yıldızlı şefleri, değerli konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor. 

MODA

Fiziksel alışveriş deneyimini bir tıkla kullanıcıların bulunduğu lokasyona 90 dakika içinde taşıyan Boyner Now’ın yeni durağı Çeşme oldu.

MAGAZİN

Yves Rocher Türkiye, en sevilen ikonik serisi Monoi de Tahiti’nin 35. yılını Bodrum’da keyifli bir davet ile kutladı...

MODA

Yves Rocher Türkiye, en sevilen ikonik serisi Monoi de Tahiti’nin 35. yılını Bodrum’da keyifli bir davet ile kutladı...

MAGAZİN

Jo Malone London, İstanbul’un boğaz kıyısında yer alan, muazzam manzaralı Four Seasons Hotel Bosphorus’da, keyifli bir çay saati gerçekleştirdi.

MODA

Geçtiğimiz gün Prada, daimi ve zamansız ikonu Prada Galleria'yı, Zorlu Center mağazasında bir kokteyl partisi ile kutladı.

CEMİYET

Maxxmora Outdoor Living Concept, global marka lansmanını özel bir davetle gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Vital Proteins, yaz aylarına Mert Vidinli moderatörlüğünde Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk’un kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile...

MAGAZİN

P&G'nin lider kadın bakım markası Orkid, yeni sezonu Sağlıklı Yaşam ve Yoga Koçu Ece Vahapoğlu ev sahipliğinde geçekleşen ‘’Yaza Merhaba’’...