14 Haziran tarihinde Prada, daimi ve zamansız ikonu Prada Galleria'yı, Zorlu Center mağazasında bir kokteyl partisi ile kutladı.

AYÇA AYSİN TURAN 

PRADA, ZAMANSIZ İKONU PRADA GALLERIA’YI KUTLADI

Moda dünyasının önemli konukları ile oyuncu Ayca Ayşin Turan (Prada kombiniyle), oyuncu Taro Emir Tekin (Prada kombiniyle), oyuncu Şükrü Özyıldız (Prada kombiniyle), Eda Gürkaynak, Neva Dürüst, Serra Duran Paralı, Beste Yurttaş, Aslı Pamir, Burcu Şendir gibi isimlerin katıldığı davette, DJ Sedef Gali performansı gösterdi.

TARO EMİR TEKİN 

2007'de tasarlanan ve o zamandan beri hiç durmadan yeniden keşfedilen Galleria çantası bir Prada neo-klasiği olarak karşımıza çıkıyor.

EDA GÜRKAYNAK 

Şık ve zarif ama aynı zamanda doğuştan pragmatik olan Galleria tasarımı, biçim ve işlev arasında geçiş yapıyor.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ

Prada'nın zanaatkarlık mirasına atıfta bulunan ancak modern bir tasarım ahlakını yansıtan bu tarih ve modernizmin birleşimi, zamansız olanı icat ediyor: Galleria çantası, Prada'nın 21. yüzyıl kimliğinin ayırt edici özelliği haline geliyor. 

TALİA - NORA KALPAKÇIOĞLU 

Geleceğin mirası, yapım aşamasında bir yadigâr olan model, ilhamını Miuccia Prada'nın büyükbabası Mario Prada tarafından 1913'te kurulan Prada mağazasını barındıran, çok katlı Galleria Vittorio Emanuele II'den alıyor.

BESTE YURTTAŞ

ASLI PAMİR - EMRE ARIKOĞLU

ASENA SARIBATUR 

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

CAN HELVACIOĞLU - BURCU ŞENDİR 

ELİF İNCİ ARAS

SERRA DURAN PARALI

SEDEF GALİ

BİLGE YENİGÜL

Editör: MURAT ÖZER