Isimler Haberleri

isimler haberleri ve güncel isimler gelişmeleri, isimler ile ilgili tüm video, isimler fotoğrafları ve isimler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Sabancı Vakfı’nın, 30 yıldır genç sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlediği Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri sahiplerini buldu.

CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan, Sonbahar/Kış 2024 “Zamansız İhtişam” koleksiyonunu, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile tanıttı.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.

MODA

NeoBloom, EX NIHILO’nun 10 yıllık tutku dolu serüvenini kutladığı yeni parfüm BLUE TALISMAN’ı, İstanbul cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı özel...

MODA

Öncü çorap markası Calzedonia, Milano Moda Haftası’nın açılışı niteliğinde muhteşem bir etkinliğe imza attı.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Görenleri gülümseten sevimli Yumoş ayıcıklarının Nişantaşı Bostan Sokak’ta yeniden ortaya çıkışı, ünlü isimlerin yer aldığı renkli bir lansman etkinliğiyle kutlandı.

MEKAN

Hakkasan, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli biz davetle açtı.

MODA

80. Venedik Film Festivali’nin, kırmızı halı galasında poz veren ünlü isimler arasında Türk oyuncular Demet Özdemir, Boran Kuzum, Dilan Çiçek...

MODA

80. Venedik Film Festivali’nin, kırmızı halı galasında poz veren ünlü isimler arasında Türk oyuncular Demet Özdemir, Boran Kuzum ve Dilan...

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen ismi Burcu Şendir’in kızı Duru Karabacak’ın doğum gününü Bodrum Miam Restaurant'ta kutladı.

MODA

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras'ın Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğün davetine, ünlü isimler şık kıyafetleriyle göz kamaştırdılar.