Dünyaca ünlü parfümör Francis Kurkdjian ve  Maison Francis Kurkdjian CEO’su Marc Chaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama davetine, Türkiye’den Tuba Ünsal ve Hande Doğandemir katıldı.

 MARC CHAYA - FRANCİS KURKDİJAN

Parfüm dünyasının dahisi Francis Kurkdjian’ın kokuyu el işçiliği ile buluşturduğu ve Maison Francis Kurkdjian imzalı “Baccarat Rouge 540” Paris’te gerçekleştirilen davetle tanıtıldı

TUBA ÜNSAL

Dünyanın dört bir yanından parfümör, sanatçı, moda ve cemiyet hayatından misafirlerin bulunduğu davete, Türkiye’den Tuba Ünsal ve Hande Doğandemir yanısıra moda tasarımcısı Gökay Gündoğdu ve  Maison Francis Kurkdjian markasının Türkiye distribütörü Birgül Ulucan Öztürk katıldı.

HANDE DOĞANDEMİR

Zarif tasarımı ile dikkat çeken Baccarat Rouge 540, çiçeksi, amber yoğunluklu ve odunsu notaları ile benzersiz bir deneyim sunuyor.

GÖKAY GÜNDOĞDU

Baccarat Rouge 540 ilhamını, berrak kristalin 540 santigrat derecede 24 ayar altın tozuyla karıştırılarak parlak kırmızıya dönüşümünden alıyor.

BİRGÜL ULUCAN ÖZTÜRK

Baccarat Rouge 540, kristalin füzyon sürecini kokuyla birleştiren bir ikon oluyor. Baccarat Rouge 540, 2014’ten bu yana Maison'un koku gardırobunun bir parçası olarak yer alıyor.

Editör: MURAT ÖZER