Karaca ana sponsorluğunda gerçekleşen, “Sofralar Sergisi – İstanbul Kutlamalar Başkentiaçılış daveti, proje ortakları, KM Events Kurucu Ajans Başkanı Meltem Tepeler ve bluechip Creative Events Kurucu Ajans Başkanı Elmas Özler ev sahipliğinde yapıldı.

MELTEM TEPELER - EYLEM ÖZLER

“SOFRALAR SERGİSİ – İSTANBUL KUTLAMALAR BAŞKENTİ” MUHTEŞEM BİR AÇILIŞ DAVETİ İLE RAFFLES İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ!

ERKUT BALOĞLU

Uluslararası davet ve düğün endüstrisinin en önemli isimlerinin bir araya geldiği, dünyanın ilk global projesi olan “Sofralar Sergisi-İstanbul Kutlamalar Başkenti” açılış davetine , sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

FİGEN KIRAL

DÜNYANIN EN ÜNLÜ YILDIZLARININ, DAVET TASARIMCILARININ KATILIMI İLE İLK ULUSLARARASI  “SOFRALAR SERGİSİ - İSTANBUL KUTLAMALAR BAŞKENTİ ” AÇILIŞ KOKTEYLİ BÜYÜK BİR İLGİ İLE RAFFLES İSTANBUL’DA DÜZENLENDİ

DİDEM BAĞRIAÇIK - SİNEM GÜNGÖR

“Sofralar Sergisi – İstanbul Kutlamalar Başkenti” projesinin açılış kokteyli büyük bir ilgi ile karşılandı. Davet sırasında, ünlü jazz sanatçıları Manuş – u Ala ve İpek Dinç performansları  ile renklenen davet, dünyada ilk kez Raffles İstanbul’da düzenlendi.

DİLEK EREN

Açılış kokteyli öncesinde misafirler “Sofralar Sergisi – İstanbul Kutlamalar Başkenti” projesini de dünyanın önde gelen 9 tasarımcısı ile gezme fırsatı buldu.

ASLI CUREKLİBATUR - SİNEM GÜNGÖR

Eşsiz serginin ortaklığını üstlenen proje ortakları, KM Events Kurucu Ajans Başkanı Meltem Tepeler ve bluechip Creative Events Kurucu Ajans Başkanı Elmas Özler de kendi sofra tasarımlarını davetlilerin beğenisine sundu.

Eddie Zaratsian - Arturo De Noriega - Cantekin Temizer- Sarah Young- Meltem Tepeler- Elmas Özler- Nadia Duran- Ghado Blanco- Gideon Hemosa-Tomas De Bruyne- Edgardo Zamora - Colin Cowie 

Sergide yer alan tasarımcılar arasında, en son Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in düğün davetini hayata geçiren, düğün endüstrisi denilince akla ilk gelen isimlerden Colin Cowie ve tüm Hollywood davetlerinin organizasyonlarından sorumlu olan, Emmy Ödül Töreni ve Oscar Ödül Töreninin tasarımcısı Edgardo Zamora da bulunuyordu.

COLIN COWIE

Hollywood ünlülerinden Kim Kardashian’ın düğününü dekore eden uluslararası davet tasarımcısı Eddie Zaratsian, Avrupa’da eşsiz çiçek tasarımları ile bilinen Belçikalı Tomas De Bruyne, Ortadoğu’da kraliyet düğünleri ve davetlerini düzenleyen Lübnanlı Ghada Blanco, Avustralya’nın en ünlü davet tasarımcılarından Nadia Duran, Asya Kıtası’nın en ünlü düğün ve davet tasarımcısı Gideon Hermosa, Latin Amerika’nın en ünlü davet tasarımcısı Peru’dan Arturo de Noriega  ve Malta asıllı Avrupa cemiyet hayatının düğünlerine hayat veren tasarımcı Sarah Young’un İstanbul sofrası tasarımları ile misafirlere eşsiz bir deneyim yaşatıldı.  

ARAH YOUNG

İstanbul’u kutlamalar destinasyonu olarak uluslararası platformlarda öne çıkarmak amacıyla hayat bulan “Sofralar Sergisi-İstanbul Kutlamalar Başkenti” projesi, 9-10 Kasım 2022 tarihleri arasında Karaca ana sponsorluğunda Raffles İstanbul’da ilgi duyan misafirlerine gezme fırsatı sunuyor.

ARTURO DE NORIEGA

ERICA JONES - VALERIE FRANCOIS

EDDIE ZARATSIAN

GHADA BIANCO

TOMAS DE BRUYNE

NADIA DURAN

MELİSA DEMİRHAN VAR

Tomas De Bruyne- Gideon Hermosa - Sarah Young- Edgardo Zamora - Meltem Tepeler - Elmas Özler- Nadia Duran- Ghada Blanco - Eddie Zaratsian- Arturo De Noriega - Colin Cowie 

Editör: MURAT ÖZER