Mimar Ceyda Özsoy tarafından kurulan Studio arc-en-ciel, dekorasyon tutkunlarının gözdesi olan konsept mağazasında özgün ve etkileyici dekorasyon ürünlerini tanıttı.

MELİS AĞAZAT - ÇİĞDEM ÖZSOY - CEYDA ÖZSOY

Melis Ağazat ev sahipliğinde düzenlenen özel etkinliğe birçok ünlü isim katıldı. Türkiye’nin moda ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı bu özel etkinlik coşkulu bir kutlama ile yeni dekorasyon ürünlerini tanıttı.

FERYAL GÜLMAN

Arnavutköy’deki mağazasıyla birlikte müşterilerine sıra dışı ve zarif tasarımlar sunan marka, yenilikçi ürünleriyle beğeni toplamaya devam ediyor.

Maison objet’den özenle seçilen dünya markalarını kurasyonunda bulundurmakla birlikte kendi üretimi olan cam ürünlerin yanı sıra seramik sanatçısı Çiğdem Özsoy’un seramik ürünleri de mağazasında yer alıyor.

BEYZA UYANOĞLU - FERYAL GÜLMAN - BAHAR ŞER - MELİS AĞAZAT - CEYDA ÖZSOY 

STUDIO ARC-EN-CİEL, ARNAVUTKÖY'DEKİ MAĞAZASINDA YENİLİKÇİ DEKORASYON ÜRÜNLERİNİ ŞIK BİR DAVETLE TANITTI 

Dekorasyon tutkunlarının gözdesi Studio arc-en-ciel, Arnavutköy'deki yeni mağazasında heyecan verici bir koleksiyon sunuyor. Sunulan yeni koleksiyon, iç mekanlara zarafet ve estetik katmak için özenle seçilmiş modern ve klasik unsurları bir araya getiriyor.

ETEL BALER

Studio arc-en-ciel'in özenle tasarlanan birçok farklı markanın ürünlerini bir araya getiriyor. Guax, Paul Smith, Dune Design,Haoshi, Hermhaus Vanessa Mitrani bu markalardan bazıları..

ARZU KUNT

Markanın Arnavutköy'deki yeni mağazası, şehrin hareketli ruhunu yansıtan modern bir atmosfere sahip.

ŞEBNEM ÇAPA

Müşteriler, geniş ürün yelpazesi arasından seçim yaparken, birçok farklı dekorasyon ürününü bir arada bulma şansı elde ediyor.

BAHAR ŞER

Studio arc-en-ciel, dekorasyon tutkunlarına kaliteli ve özgün ürünleriyle ilham veriyor ve yaşam alanlarını daha göz alıcı hale getirmelerine yardımcı oluyor.

BEYZA UYANOĞLU

Yeni ürünler, modern ve klasik tarzı ustaca birleştirerek her zevke hitap ediyor.

CEYDA ÖZSOY

Studio arc-en-ciel’in özgün tasarımları, yaşam alanlarınıza karakter ve benzersizlik katmak için ideal seçenekler sunuyor.

ÇİĞDEM ÖZSOY

Markanın yenilikçi ve estetik tasarımları, şimdi daha da erişilebilir hale geliyor.

EMEK KÜLÜR

 "Studio arc-en-ciel" ismi, Fransızca’da gökkuşağı anlamına gelmektedir ve markanın sıradan ve klasikten uzaklaşma amacını simgeleyor. Mağaza, Özsoy’un kişisel zevkini yansıtan yüksek kaliteli markalar ve sanatçılarla işbirliği yapmaktadır.

FİLİZ BULUTÇU

En son trendleri ve özgün tasarımları keşfetmek için dekorasyon tutkunlarını kaçırmaması gereken bir mağaza..

GÜLSEREN EREN - ELİF EREN

MÜGE SIRMABIYIK

SERPİL SARIKATİPOĞLU

Gülnur Kamaşak, tüm Anneler inci gibidir... Gülnur Kamaşak, tüm Anneler inci gibidir...

MELİS AĞAZAT - CEYDA ÖZSOY - MERVE AĞAZAT

MELİS AĞAZAT - CEYDA ÖZSOY

 STUDIO ARCENCIEL 

Editör: MURAT ÖZER