Davet haberler Haberleri

davet haberler haberleri ve güncel davet haberler gelişmeleri, davet haberler ile ilgili tüm video, davet haberler fotoğrafları ve davet haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, önceki gün Oly House İstanbul'un ev sahipliğinde iftar daveti düzenledi.

CEMİYET

Medyaya yön veren lüks, sanat ve yaşam dergisi ALEM, 30’uncu yaşını Çırağan Sarayı’nda özel bir davet ile kutladı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simaları Feryal Gülman’ın doğum günü kutlaması için bir araya geldi.

CEMİYET

Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği şık bir davetle kutladı. Davete; iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı.

SANAT

Türkiye'deki kültür ve sanatın gelişmesine katkı sağlayan Akbank Sanat, 30. yaşını, Vogue Türkiye ev sahipliğinde geçtiğimiz akşam Gallada’da kutladı.

MAGAZİN

BEE’O Propolis 10. yılını; Burcu Esmersoy ve birçok ünlü ismin katılımıyla Feriye İstanbul'da gerçekleşen bir davetle kutladı.

CEMİYET

Aveda ana sponsorluğunda gerçekleşen ELLE Green 2023 Sürdürülebilirlik Konferansı ve Ödül Töreni 27 Kasım Pazartesi günü Mandarin Oriental, Bosphorus’da gerçekleşti.

MAGAZİN

Marie Claire, Türkiye'de yayımlanmaya başlamasının 35. yılını, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen görkemli bir davetle kutladı.

CEMİYET

Dünyaca ünlü lüks ve niş parfümlerin Türkiye’deki temsilciliğini üstlenen NeoBloom, Acqua di Parma’nın yeni parfümü Zafferano’yu düzenlediği etkinlikle tanıttı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simaları Six Senses Kocataş’ta bir araya gelerek akşam yemeği yediler.

MAGAZİN

Signal, alışılagelmiş kalıpların dışına çıkarak tüm gülüşlerin özel ve güzel olduğuna odaklandığı “Signal’in Yeni Gülüşü” kampanyası kapsamında, Zorlu Center’da özel...

CEMİYET

Gelenekselleşen MAGical Night “White Party” konsepti ile, Bodrum’un en güzel sahillerinden olan Bilkent Casa Costa’da gerçekleşti.