Davetle Haberleri

davetle haberleri ve güncel davetle gelişmeleri, davetle ile ilgili tüm video, davetle fotoğrafları ve davetle haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galasını 15 Kasım Çarşamba günü Sait Halim Paşa’da ihtişamlı bir davetle gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.

CEMİYET

Shangri-La’nın, 2013'te İstanbul’da kapılarını açan oteli Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yıl dönümünü Shang Palace’da benzersiz bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Divan Grubu’nun en yenilikçi projelerinden biri olan “Publicans”, Divan Pub Kanyon'da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı.

CEMİYET

Ecole St. Pierre Hotel tarihin kalbi galata'da 2. kuruluş yılını yeni lezzet ve sunumları ile kutladı...

MODA

NeoBloom, EX NIHILO’nun 10 yıllık tutku dolu serüvenini kutladığı yeni parfüm BLUE TALISMAN’ı, İstanbul cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı özel...

SANAT

Akbank’ın kültür-sanat alanındaki köklü girişimi Akbank Sanat, bu yıl 33. Akbank Caz Festivali’ni 33 konserle gerçekleştiriyor.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Danimarkalı denim markası Jack&Jones, ilhamını gerçeklikten alan 2023 Sonbahar/Kış sezonunu marka yüzü Kubilay Aka ile tanıttı.

MEKAN

Hakkasan, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli biz davetle açtı.

CEMİYET

HAKKASAN, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’ da sanat, iş ve cemiyet hayatından önemli ve elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen...

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

CEMİYET

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlenen özel bir parti ile kutladı.