Etkinlik Haberleri

etkinlik haberleri ve güncel etkinlik gelişmeleri, etkinlik ile ilgili tüm video, etkinlik fotoğrafları ve etkinlik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Dünyaca ünlü lüks ve niş parfümlerin Türkiye’deki temsilciliğini üstlenen NeoBloom, Acqua di Parma’nın yeni parfümü Zafferano’yu düzenlediği etkinlikle tanıttı.

MODA

Öncü çorap markası Calzedonia, Milano Moda Haftası’nın açılışı niteliğinde muhteşem bir etkinliğe imza attı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York'ta ‘Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru’ programına katıldı.

MODA

Ünlü amfAR Gala Venezia 2023, 3 Eylül Pazar günü Scuola Grande della Misericordia'da gerçekleştirildi.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simaları Six Senses Kocataş’ta bir araya gelerek akşam yemeği yediler.

CEMİYET

Derginin sıfır sayısının özel daveti nu-look Magazine İmtiyaz Sahibi Muzaffer Yıldırım ve nu-look Magazine Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner ev...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Dilek Azaphan, Bodrum’da yaz tatilini sürdürüyor.

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

MAGAZİN

Geçtiğimiz gün Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu. 

CEMİYET

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu. 

MAGAZİN

Pantene yeni ürünü için Soho House Rooftop’ta düzenlenen lansman etkinliği Demet Özdemir’in saçlarının ışıltısı ve Gaye Su Akyol’un unutulmaz canlı...

MAGAZİN

Dünyaca ünlülerin tercihi,  Ligne St. Barth, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlikle Karayip yazlarının çarpıcılığını Boğaz’a taşıdı.