Tarihi Yarımada’nın simge oteli Four Seasons Hotel Sultanahmet ve D’She Kadın Platformu’nun düzenlediği sohbetlerin bu ayki temasıSanat” oldu. 

TUNA ÖZTÜRK - TÜRKAN SABANCI

Türk çağdaş sanatının yaşayan efsanesi Prof Dr. Devrim Erbil’in konuk olduğu buluşmaların ikincisi de Neslihan Torun Kaya moderasyonunda “SedefSalonunda gerçekleşti. Aralarında Türkan Sabancı, Emine Özilhan, Sema Doğan, Monik İpekel, Lili Garih, Jale Öztarhan, İnci Gazioğlu, Esin Demirören, Berrak Barut, Sevil Dolmacı, Tuğçe Eyilik , Nigar Abbasbeyli, Begüm Tekin gibi isimlerin olduğu davetliler, otelin benzersiz ve tarihi ortamında şık ve zarif sofralarda hayata geçen eşsiz sohbeti büyük bir ilgiyle dinlediler. 

EMİNE ÖZİLHAN

FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET VE D’SHE KADIN PLATFORMU SOHBETLERİNİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİ. ETKİNLİKTE, TABLES AND SETTINGS KURUCUSU NESLİHAN TORUN KAYA RESİM SANATININ DEĞERLİ İSMİ PROF. DR. DEVRİM ERBİL’İ KONUK EDEREK ÇOK KEYİFLİ BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİ

SEMA DOĞAN

İstanbul’un tarihi mirası ve zengin kültürüyle, güzellikleriyle, Ayasofya, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii ile çevrili Four Seasons Hotel Sultanahmet, sağlıklı beslenmeden spora, sanattan seyahate, modadan güzelliğe, astrolojiye, ilişkilere ve kişisel gelişime kadar pek çok konuda dünyanın ilk kadınlar arası tavsiye platformu olan D’She Kadın Platformu ile doyumsuz sohbetlere imza atmaya devam ediyor.  

LİLİ GARİH - MONİK İPEKEL

Tables & Settings’in kurucusu Neslihan Torun Kaya’nın moderatörlüğünde, alanında uzman isimlerin katılımı ile gerçekleşen etkinliklerde konuşmacılar, kadınların hayatına dokunan, değer katan, kültür, sanat, tarih ve yaşama dair bilgi birikimlerini paylaşıyor.

Türkiye İş Bankası Özel Bankacılık Privia, Arzum Okka, Tables & Settings, D’She Bana Sor destekleri ile gerçekleşen bu özel buluşmaların ikincisinde Prof. Dr. Devrim Erbil’in 70 yılı aşan sanat yaşamı, sanatçının kendi ağzından, Neslihan Torun Kaya’nın tasarladığı zarif ve şık sofrada davetliler tarafından ilgiyle dinlendi.

SEMRA TÜMAY - JALE ÖZTARHAN

Four Seasons Hotel Sultanahmet’in yaratıcı Executive Chef’i Özgür Üstün ve ekibi tarafından hazırlanan, Türk mutfağının inceliklerini içeren özel menü, aralarında Türkan Sabancı, Emine Özilhan, Sema Doğan, Monik İpekel, Lili Garih, Jale Öztarhan, İnci Gazioğlu, Esin Demirören, Berrak Barut, Sevil Dolmacı, Tuğçe Eyilik, Nigar Abbasbeyli, Begüm Tekin gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerine Four Seasons ayrıcalığı ve özeni ile sunuldu. 

İNCİ GAZİOĞLU

ESİN DEMİRÖREN

Farklı konu başlıklarında düzenlenecek yemekli sohbetlerde konuklar Tarihi Yarımada’nın kalbinde, Sultanahmet’te yer alan Four Seasons Hotel Bosphorus’un geçmişle geleceği buluşturan asırlık mimarisinin büyüleyici atmosferinde bu eşsiz deneyimi yaşamaya devam edecek. 

REYHAN İPEKEL - BERRAK BARUT

SEVİL DOLMACI

TUĞÇE EYİLİK

TÜRKAN GÜRSEL

İSMET ALPAGUT - CANAN İMER

SEMRA TÜMAY

NEŞE GÖNÜL

NESRİN EYİLİK

SEMA RAMAZANOĞLU

ŞEBNEM ATAY - NESLİHAN TORUN KAYA - MONİK İPEKEL - SERAP AKKUŞ - REYHAN İPEKEL

AYTEN DANIŞMA

İLKAY TOPRAK - DEVRİM ERBİL

Editör: MURAT ÖZER