Yeni yıl kutlamalarını büyüleyici kokuları ve ikonik hediye kutularıyla taçlandıran Jo Malone London, Nazlı Kayı Sabancı’nın ev sahipliği ve seçkin davetlilerin katılımıyla keyifli anları her daim hatırlanır kılacak ışıltılı bir yemeğe imza attı.

NAZLI SABANCI 

JO MALONE LONDON’LA KEYİFLİ BİR YENİ YIL YEMEĞİ

AYTÜL AYKE FIRATOĞLU - NAZLI SABANCI 

Yılın en heyecan dolu dönemine günler kala, en sevilen kokularıyla bu heyecana ortak olan Jo Malone London, Nazlı Kayı Sabancı’nın ev sahipliğinde Aytül Ayke Fıratoğlu dokunuşuyla hazırlanan eşsiz bir yemeğe konuk oldu.

Sevdiklerimizle geçirdiğimiz keyifli anların önemini hatırlatan bu özel etkinliğe Nazlı Kayı Sabancı’nın yakın çevresinden Yasemin Taciroğlu, Dila Tarkan Doğruer, Sima Tarkan, Sibil Çetinkaya, Neva Dürüst, Aslı Abbasoğlu ve Lal Ersu Özmizrahi gibi isimler katıldı. 

YASEMİN TACİROĞLU - NAZLI SABANCI 

Hediyeleşme sanatı ile öne çıkan Jo Malone London, her biri özenle hazırlanmış ikonik hediye kutuları ve kardan ilham alan yeni yıl temasıyla bu keyifli öğle yemeğinde yerini aldı. Her anın kutlamaya değer olduğu bir kez daha hatırladığımız etkinliğin atmosferini büyüleyici Jo Malone London kokuları doldurdu.

SİMA TARKAN - NAZLI SABANCI 

Hatıralar ve kokular arasında bir köprü kuran Jo Malone London, bu yıl da sevdikleriniz için seçeceğiniz hediyelerle vazgeçilmeziniz olacak.

SİBİL ÇETİNKAYA - NAZLI SABANCI 

Paylaştığınız keyifli dakikaları ölümsüzleştiren Jo Malone London, mutluluk veren kokularıyla her an keyifli anlarınızı hatırlatacak. 

NEVA DÜRÜST - NAZLI SABANCI 

DEBORA ZAKUTA - NAZLI SABANCI 

ELA ŞENER - NAZLI SABANCI 

GÖZDE YÖRÜKLÜOĞLU - NAZLI SABANCI 

LEYLA KORAY - NAZLI SABANCI 

NAZLI SABANCI - PELİN KAYA 

YASEMİN SENGİR SÖZMEN - NAZLI SABANCI 

ZEYNEP SELVİLİ 

LAL ÇELİKOĞLU 

NAZLI SABANCI 

Editör: MURAT ÖZER