Hayatın her alanına uzanan üretim ve tasarımlardan ilham alan vizyonuyla sanat ve modanın yaratıcı dünyalarını Beymen Art çatısı altında birleştiren Beymen, alışverişin ötesinde benzersiz ve ilham veren deneyimler sunmaya devam ediyor.  

GÜLDEN BÜYÜKUÇAK - ESRA GÜLMEN - YAPRAK BALTACI - ZEYNEP ONGUN - SELİM CAN ÇELİK

ESRA GÜLMAN 

PİLEVNELİ SHOP POP-UP  BEYMEN ZORLU CENTER’DA AÇILDI

Beymen Art  ve çağdaş sanat ortamına uluslararası perspektifle yepyeni bir soluk getiren PİLEVNELİ işbirliği ile temsil ettikleri sanatçılardan Esra Gülmen’in özgün vizyonunu yansıtan ve bazılarının ilk defa Beymen’de görüleceği edisyonlu ürünleri, mini heykelleri ve daha birçok ürünü; 15-30 Nisan tarihleri arasında Beymen Zorlu Center’da özel olarak kurulan Pilevneli Shop Pop Up’ta sanatseverlerle buluşuyor.

ASLI PAMİR - SERNUR ÇİFTÇİ

Pilevneli Shop Pop Up x Esra Gülmen açılış daveti, 15 Nisan 2023, Cumartesi günü Beymen Zorlu Center’da gerçekleştirildi.

SERRA TÜRKER

Davete aralarında Aslı Pamir, Arzu Kunt, Sernur Çiftçi, Burcu Şendir, Serra Türker, Nora Kalpakçıoğlu, Şebnem Bozoklu, Enis Arıkan, Bulut Reyhanoğlu, Ece Nayman ve Gül Fırat’ın yer aldığı sanat dünyası ve cemiyet hayatından çok sayıda davetli katıldı. 

ARZU KUNT

BURCU ŞENDİR

Pilevneli Shop Pop-Up x Esra Gülmen, sanatçının özgün vizyonunu yansıtan, illüstrasyon ve çarpıcı sloganlarla hayat verdiği kağıt, kanvas, kumaş, mermer gibi güzel sanatlara dair malzemelerin yanı sıra gündelik objeleri birer tuval gibi değerlendirdiği ürünlere evsahipliği yapıyor.

AYTEN DANIŞMAN, TALYA KALPAKÇIOĞLU - NORA KALPAKÇIOĞLU

Çağdaş sanatı, moda ve yaşam alanlarına taşıyan seçkide ilk  kez Beymen’de sergilenecek ipek eşarp, battaniye, bardak ve çanta gibi ürünlerin yanı sıra mini heykellerden  t-shirtler’e, baskılı plaj havlularından kanvas çantalara ve sticker’lara uzanan Esra Gülmen imzalı pek çok ürün yer alıyor. 

ŞEBNEM BOZOKLU - ENİS ARIKAN

BULUT REYHANOĞLU

ECE NAYMAN

GÜL FIRAT

SEMRA FIRAT

ASUMAN YILDIZ - ŞAHVER GEZER

BERFU ÖNGÖREN -  EBRU NİHAL CELKAN - ESRA GÜLMEN

BERİL KAYAR

BURCU ERDEBİL - GÜLDEN BÜYÜKUÇAK - PINAR ERTAŞ - ASLI PAMİR

DENİZ YILMAZ -  ASLI ERGÜN - ELİF GÖKTAŞ - ZEYNEP ONGUN

ELİF GÖKTAŞ - ESRA GÜLMEN

ESRA GÜLMEN - BURAK SUNGAR

IŞILAY KARAKAYA - ERÇİN GÜLTAK

ÖMER ŞEKERÇİ - DUYGU YILDIZ ŞEKERÇİ

SELİM CAN ÇELİK - ESRA GÜLMEN

VOLKAN - ZEYNEP KARAKAŞOĞLU

YASEMİN ZAMANPUR

ZEYNEP BEHER

Editör: MURAT ÖZER