Tommy Hilfiger, 2022 Sonbahar Koleksiyonu’nu Tommy Hilfiger Showroom'un da düzenlenen bir davetle tanıttı. Etkinlikte Tommy Hilfiger Kadın, Tommy Hilfiger Erkek, Tommy Hilfiger Jeans, Tommy Hilfiger Ayakkabı ve Aksesuar koleksiyonları tanıtıldı. 

FATİH TEZCAN - ŞEYDA MALKOÇ - BAŞAK CEMŞİT - DEFNE ERCAN - ANİTA KONCABAHAR

TOMMY HILFIGER 2022 SONBAHAR KOLEKSİYONU’NU ÖZEL BİR DAVETLE TANITTI 

Dünyada lüks giyim, tasarım ve yaşam tarzı ürünleri alanında en tanınmış gruplardan biri olan PVH grupçatısıaltındaki Tommy Hilfiger, yeni koleksiyonunu basın ve influencerlardan oluşan misafirlerine seçkin bir davetle tanıttı.  

ANİTA KONCABAHAR - NİLAY YALÇINKAYA

Tommy Hilfiger 2022 Sonbahar Koleksiyonu'nda geleneksel Amerikan tarzı, sokak giyiminden ilham alan çağdaş dokunuşlarla yeniden yorumlanıyor.

CANER YILDIRIM - MÜGE BOZ

Fergus Purcell ile birlikte tasarlanan yeni TH Monogram ve İngiliz tasarımcı Richard Quinn'in sınırları yıkan işbirliği ile klasiklerle yenilikler çarpıştırılıyor. Cesurpop renklerin birarada kullanılması, ölçeklerin yeniden tanımlanması ve marka mirası klasiklerin yeni stilleri, bu sezonun tasarım kodlarını oluşturuyor. 

MELODİ ELBİRLİLER

Tommy Hilfiger Türkiye Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Fatih Tezcan, Defne Ercan, Başak Cemşit, Şeyda Malkoç ve Anita Koncabahar’ın da katıldığı Sonbahar 2022 Koleksiyonu tanıtımına; Müge Boz, Caner Yıldırım, Melodi Elbirliler, Zeynep Soylu, Bedirhan  Soral, Nil Nilat, Nilay Yalçınkaya, Oben Budak gibi isimler katılara ktasarımları yakından inceleme fırsatı buldular.

NİL NİNAT - BEDİRHAN SORAL

MELODİ ELBİRLİLER - ANİTA KONCABAHAR - ZEYNEP SOYLU

OBEN BUDAK

Editör: MURAT ÖZER