Güzelliğin ve kozmetiğin vazgeçilmez markası Sephora, yeni sadakat kartı Sephora Gold’un ayrıcalıklı dünyasıkeyifli bir davet eşliğinde tanıttı

BERRİN ÖZDUMAN - AYÇA KAYA - FERYAL GÜLMAN - GONCA KARAKAŞ

‘’Güzelliğin sınır tanımayan gücü’’ sloganıyla Sephora, yeni kart programıyla müşterilerine puanlar, ödüller, promosyonlar, doğum günü sürprizleri ve davetlerle beraber daha pek çok avantaj sunuyor.

Sephora Gold dünyasına özel düzenlenen etkinlikte davetliler hem yeni sezonu keşfetme fırsatı yakaladı hem de yeni kartın premium ayrıcalıklarıyla tanıştı.

BESTE YURTTAŞ

Divan Kuruçeşme’de gerçekleşen davetin ev sahipliğini Sephora Türkiye CMO’su Ayça Kaya yaparken, etkinliğe , sanat ve cemiyet hayatından Feryal Gülman, Beste Yurttaş, Pınar Altuğ, Gamze Keçeli, Begüm Kütük, Gülsim Ali, Melisa Aslı Pamuk, Şirin Ediger, Özlem Avcıoğlu, Hande Kazanova, Cemre Kemer, Mert Aslan, Ezgi Apa, Daphne Behar, Bianca Somer Türkmen, Müge Sırmabıyık, Pınar Hotiç, Ece Nayman, Özlem Güsar, Pelin Kaya, Nihan Peker, Rachel Araz Kiresepi, Nil Ninat, Meriç Küçük ve Rüya Büyüktetik gibi isimler katıldı.

GAMZE KEÇELİ

Gold konseptiyle büyülü bir atmosferin tasarlandığı davette güzellik tutkunları Sephora’nın ışıltılı dünyasında keyifli saatler geçirdi. Etkinlikte gold temasıyla uygulanan makyaj stilleri, deneyim alanları ve global markaların dikkat çekici stantları katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı, tam not aldı.

BEGÜM KÜTÜK

Sephora Türkiye CMO’su Ayça Kaya, davet sırasında yeni sadakat programı hakkında şunları ifade etti:

‘’Güzellik dünyasına ilham veren Sephora olarak, yeni sadakat programımız Sephora Gold Kart ile yeni sezona heyecanlı bir başlangıç yaptık. Bu programımızda, güzellik topluluğumuzla yine markamızın ayrıcalıklı dünyasını buluşturuyoruz. Sephora Gold Kart ile sunacağımız çok özel avantajlarla güzellik tutkunlarının mutluluklarına ortak olmayı istiyoruz.’’

MÜGE SIRMABIYIK

DAPHNE BEHAR - MERT ASLAN

Editör: MURAT ÖZER