Homm Days, Galataport Paket Postanesi’ndeki adresinde “sonbahar” konseptli daveti ile konuklarına harika bir deneyim yaşattı. Keyifli, sıcacık bir ev atmosferindeki vitrini ve fuayede yaratılan sonbahar ormanı çok beğenildi. Hande Can’ın tasarladığı vegan pijama takımlarının şıklığı, doğallığı, tasarım çizgisi ve kalitesi güne damgasını vurdu.

CANSUNA - ATA - DUYGUHAN - ATAHAN PAŞABEYOĞLU

MİNİMALLİĞİ VE ŞIKLIĞI BİRLEŞTİREN KALİTENİN ADRESİ HOMM DAYS’İN  VEGAN PİJAMA TAKIMLARININ TASARIMI MODA GURUSU “HANDE CAN”DAN

DUYGUHAN PAŞABEYOĞLU - ASLIHAN SABANCI - HANDE CAN

BEGÜM NAS  - DUYGUHAN PAŞABEYOĞLU - BENGİSU PAŞABEYOĞLU

HANDE CAN - ADA KİPER 

Hande Can konuklarını vitrinde canlı manken olarak karşılayıp sürpriz yaptı ve yatakta uyuyan, sonra kitap okuyan genç manken Ada Kiper de Homm Days’in davetlilere diğer sürpriziydi.

HANDE CAN - ÇİLER GEÇİCİ - MİNE KALPAKÇIOĞLU - DUYGUHAN PAŞABEYOĞLU

Ünlü fotoğraf sanatçısı Çiler Geçici’nin doğum günü kutlaması da davete renk kattı. 

DİDEM BAĞRIAÇIK

Davete katılan ünlü isimler arasında Ayşe Tolga, Arda Sayıner, Aslıhan Sabancı, Carolin Almazlino, Billur İçöz, Yasemin Savcı, Merve Toy, Çiler Geçici, Moshe Aelyon, Pelin Bozkurt Bilgiç, Didem Bağrıaçık, Hande Tokmak, Mert Vidinli, Zuhal Pirinççioğlu, Mine Kalpakçıoğlu, Ata Paşabeyoğlu, Cansuna Paşabeyoğlu ile Homm Days’in kurucusu Duyguhan Paşabeyoğlu vardı.

YASEMİN KARAGÜLLE - CAROLIN ALMAZLINO

Homm Days’in antik medeniyetlerden ilham alan vegan ev tekstili ürünleri koleksiyonu; nevresim takımları, yatak örtüleri, pikeler, pijamalar, göz bantları, masa örtüleri ve soya mumlarından oluşuyor.

ÖZLEM DALGA - ZUHAL PİRİNÇÇİOĞLU - AYTEN ALPAR 

Kalitesi, dokusu ya da tasarımını severek aldığımız ürünler, ihtiyacı karşılamanın yanı sıra ruhumuza da iyi gelir, gustomuzu yansıtır. Modern, sade şıklığı, kalitesi ve hikayesi ile Türkiye’den dünyaya açılan bir marka olan Homm Days’in ürünleri ruhumuza iyi gelen seçenekler sunuyor.

AYŞE TOLGA 

Tamamen yerli üretim olan ürünlerde en yüksek kalite kumaşlar kullanılıyor.

BİLLUR İÇÖZ

Homm Days'deki ürün gamlarının isimleri, bu verimli topraklarda kurulmuş ve bugünkü modern dünya düzeninin temellerini oluşturan antik medeniyetlerin isimlerinden oluşuyor:

SUMERİANS, BABYLON, AKKADİANS, ASSYRİN...

Homm Days’in tüm ekibi; kaliteden ödün vermeden “müşterileri memnuniyeti ve konforu” önceliği ile çalışıyor.

Markanın kurucusu Duyguhan Paşabeyoğlu, antik medeniyetlerin isimlerini verdiği koleksiyonlarında Türkiye’nin arkeolojik zenginliğine de dikkat çekiyor.

https://www.hommdays.com  https://www.instagram.com/hommdays/

Editör: MURAT ÖZER