İkonik - San Tropez Ruhu

Yaz esintileri içeren bu tema, kadındokunuşlarla dolu.

Kendinizi daha da güzel hissetmenizi sağlayan yeni hatlar, dikkat çekici temel parçalarla, ikonik baskılar ve tasarımlarla buluşarak güneşe hazır, sofistike bir görünüm yaratıyor.

GUESS BEACHWEAR KOLEKSİYONUYLA YAZA HAZIR!

KADIN KOLEKSİYONU

Kesik mayolar, modern bikini tarzları, kombini tamamlayan yazlık gömlekler ve hafif stiller, pötikare, papatya ve leopar desenleriyle karşı koyulamaz bir seçki oluşturuyor.

Logo süslemeleri, batik detaylar ve geri dönüştürülmüş kumaşlar, kırmızı, tropik mavi, yaban lalesi, saf beyaz, siyah ve lavanta renkleriyle tamamlanıyor.

Miami Pırıltısı

GUESS BEACHWEAR SS23 COLLECTION

Bu ışıltılı tema, plajda ve havuz kenarında tüm dikkatleri üzerinize çekecek. Çarpıcı çizgiler ve çağdaş tasarımlar, sahil tarzınızı doğal bir şekilde göz alıcı kombinlere çeviren plaj giysileriyle buluşuyor.

Yazın parlak havası payetler, kristal taşlar ve lureks örgü kumaşlarla zenginleşiyor. Tuğla kırmızısı, zümrüt, koyu kestane ve şeker portakalının karşı konulmaz tonları görünümünüzü tamamlıyor.

Göz Alıcı Sofistikelik

Güneşte bronzlaşmış bu temada, büyüleyici bir okyanus kaçamağı sofistikeliğin zirvesiyle buluşuyor. Kadınsı, kendinden emin hatlar ve dikkat çekici plaj kıyafetleri, bağlamalı etekler ve crop tişörtlerle vurgulanıyor.

Parlak rötuşlar, göz alıcı süslemeler, danteller ve batik detaylara, yapraklı doğadan esinlenen motifler ve deniz kabuğu baskıları eşlik ediyor. Parlak yeşil, bebek pembesi, soluk kahverengi ve gece morundan oluşan gösterişli renk paleti göz alıcı bir son dokunuş ekliyor.

ERKEK KOLEKSİYONU

Akdeniz Kartpostalı

Kendinden emin temasıyla Akdeniz sahillerinin eşsiz yaz stiline hoş geldiniz.

Özel dikim detaylar, çizgiler ve sade silüetlerin rahat ve incelikli detaylarla buluştuğu hafif plaj kıyafetleri, plajdan çıkıp huzurlu bir gecede veya sokakta giyebileceğiniz parçalara dönüşüyor.

Su mavisi, saf beyaz, lacivert, pastel sarı ve kırmızı tonları, eskimeyen bir şıklık yaratıyor.

 

Asya Ruhu

Uzakların albenisi ve tropik çekicilikle dolu modern-vintage temayla bir Doğu kaçamağı yapın.

Rahat ancak bir o kadar keskin hatlar, otantik detaylar ve hafif kumaşlar, yaprak motiflerinin yanı sıra doğadan esinlenen desenler ve baskılarla tamamlanıyor.

Kahverengi, keskin beyaz, limon sarısı, okyanus mavisi ve tropik yeşilden oluşan mumsu renk paleti, maceraya hazırım diyen bu tarzı bir üst seviyeye çıkarıyor.

Hawaii'de Sörf

Aloha yaklaşımından ve sakin ada ruhundan ilham alan bu capcanlı ve retro sörf esintileri taşıyan temayla dalgaların davetine kulak verin.

Rahat kesim tişörtler ve gömlekler, crop mayolar ve bol şortlar, plaj için sakin, rahat bir görünüm oluşturuyor.

Tropik bitki ve Hawaii baskıları, sade detaylarla birlikte parlak pembe, turuncu, sprey mavisi, palmiye yeşili ve kum renklerinden oluşan bir renk kartelasıyla tamamlanıyor.

Öne Çıkanlar

Renkler: Kırmızı, tropik mavi, yaban lalesi, saf beyaz, siyah, lavanta, tuğla kırmızısı, zümrüt, koyu kestane, şeker portakalı, parlak yeşil, bebek pembesi, soluk kahverengi, gece moru. Erkek: Su mavisi, saf beyaz, lacivert, pastel sarı, kırmızı, kahverengi, keskin beyaz, limon sarısı, okyanus mavisi, tropik yeşil, parlak pembe, turuncu, sprey mavisi, palmiye yeşili, kum.

Desenler: G Logosu, pötikare, papatya, leopar, yaprak, deniz kabuğu baskıları. Erkek: Yaprak motifleri, doğadan esinlenen desenler, tropik bitki, Hawaii, mikrobaskı, geometrik.

Kumaşlar: Lureks örgü, kristal taş, baskı sim, payet, geri dönüştürülmüş kumaşlar, süslemeler, parlak materyaller. Erkek: Pamuk, modal, keten, geri dönüştürülmüş kumaşlar, yanardöner naylon, pamuk, neopren.

Editör: MURAT ÖZER