Görkemli Haberleri

görkemli haberleri ve güncel görkemli gelişmeleri, görkemli ile ilgili tüm video, görkemli fotoğrafları ve görkemli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Simgesel Ritz Paris, 125. yıldönümünü görkemli salonları ve ışıltılı bahçesinin kalbinde "Gold Gala du Ritz" ile kutladı. 

CEMİYET

1948 yılında kurulan Akbank, 75 yıllık dönüşüm ve ilerleme yolculuğunu kutlamak üzere görkemli bir gala etkinliği düzenledi.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MEKAN

Hakkasan, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli biz davetle açtı.

CEMİYET

HAKKASAN, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’ da sanat, iş ve cemiyet hayatından önemli ve elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen...

MAGAZİN

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras,  Çırağan Sarayı’nın tarihi dokusunda unutulmaz bir düğün ile evlendiler.

CEMİYET

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras, Çırağan Sarayı’nın tarihi dokusunda unutulmaz bir düğün ile evlendiler.

CEMİYET

Besa Grup İcra Kurulu Üyesi Şule Alp ve Duman Hukuk Bürosu’nun Sahibi Avukat Cem Duman muhteşem bir düğün ile evlendi.

MAGAZİN

Barbie, NYX Professional Makeup ve Mattel sponsorluğunda; Kanyon AVM’de gerçekleştirilen muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu.

MODA

Marciano İlkbahar-Yaz 2023 sezonuna görkemli Yunan adası Santorini'de çekilen yeni reklam kampanyasıyla giriyor.

MODA

M.A.C Cosmetics ana sponsorluğunda ELLE Türkiye tarafından düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla göz doldurdu.

CEMİYET

"Arif Olmak" belgeselinin galası, Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin'in konseriyle birlikte 6 Haziran'da Zorlu PSM'de gerçekleşti.