Bebek’te gerçekleşen özel davette birçok; ünlü, cemiyet ve sosyal medya fenomeni bir araya geldi.

ŞENOL KAYA- ZUHAL KAYA - ELİF TÜRKAY - MERT VİDİNLİ 

BALİ’DEN GELEN GÜZELLİK ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTURDU

Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, ilhamını Sensatia Botanicals’ın doğduğu adadan; Bali’den aldı.

ŞEVVAL ŞAHİN

Şevval Şahin, Merve Oflaz, Hande Acar, Pelin Kaya, Tuğçe Postoğlu, Melodi Elbirliler gibi birçok ünlü ismin katıldığı etkinlik beğeni topladı. Cilt ve saç bakım kategorisindeki ürünlerini deneyimleme fırsatı yakalayan katılımcılar Sensatia Botanicals ‘a tam puan verdiler.

MELİS ÖZER

Üretiminde hiçbir şekilde hayvan deneyi yapmayan Sensatia Botanicals etkinlik katılımcıları adına; depremde zarar gören 11 ilimizdeki patili dostlarımız için Haytap’a bağışta bulunuldu.

HANDE DEMİR

Sensatia Botanicals gücünü Bali’nin doğasından alıyor.

MERT VİDİNLİ - PELİN KAYA

Kozmetik ürünlerinde; gezegenimizin sürdürülebilirliği ve %100 doğallık konusunda bilinçli tüketicilerin tercihi olan Sensatia Botanicals, alanında 23 yıllık tecrübeye sahiptir.

Sensatia Botanicals; sağlıklı, çevre dostu, zararlı kimyasal madde içermeyen, vegan ve vejetaryenler kullanıcılar için uygun olup, hamile kadınlar ve emziren anneler için de tamamen güvenlidir.

TÜĞÇE POSTOĞLU

Sensatia Botanicals ürünleri, deniz mercanlarına, alglere zarar vermeden, geri dönüşüme uygun, doğadan esinlenen içeriklerle üretiliyor. 

MELODİ ELBİRLİLER TÜRKMEN

Sensatia Botanicals ürünleri, İsviçre’nin gıda, ilaç, medikal ve kozmetik alanlarında üreticinin yüksek kalite ve yasal koşullarla üretim yapmasını sağlayan GMP (Good Manufacturing Practice- İyi Üretim Uygulamaları) standartlarını taşıyor.

BESTEMSU ÖZDEMİR

40 farklı ülkede, 100’den fazla mağazada, temiz güzellik arayan tüketicilerle buluşan Sensatia Botanicals ürünlerinin her biri, ayrı ayrı ve özenle hazırlanıyor. Çoğu ürün hala eski usullerle, el emeğiyle üretiliyor.

BİGE DARUGA

MERİÇ KÜÇÜK

NEVA DÜRÜST

YASEMİN YÜRÜK 

Editör: MURAT ÖZER