Beymen ve LOEWE22 Haziran Perşembe günü Beymen Mandarin Oriental Bodrum'da düzenlenen özel bir davetle 'yaza merhaba' dedi.

AYŞEGÜL DİNÇKÖK

TOLGA SEZGİN - ELİF GÖKTAŞ - ELİF ÇAPÇI - GÜLDEN BÜYÜKUÇAK

Otelin büyüleyici sahilinde konumlanan Beymen Mandarin Oriental, moda tutkunlarını dünyanın en gözde lüks markalarıyla buluşturmaya devam ediyor.

DJ FIONA ZANETTI

Gecenin öne çıkanları arasında DJ Fiona Zanetti'nin müzikleri, Lucca'nın partiye özel hazırladığı lezzetli ikramları ve kokteylleri yer aldı.

ECE SÜKAN

BEYMEN VE LOEWE’DEN BODRUM’DA YAZA MERHABA PARTİSİ

Geceye, LOEWE Paula's Ibiza 2023 Koleksiyonu’ndan farklı görünümler tercih eden Ece Sükan, Hande Can ve Gizem Sarı Tekin’in yanı sıra aralarında Ayşegül Dinçkök, Daphne Behar, Marcel Behar, Ebru Kohen, Selma Türkeş, Su Ela Lodrik, Aylin Saruhan, Ece Nayman, Zeynep Yılmaz, Begüm Kıroğlu ve Aslı Pamirin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

HANDE CAN 

LOEWE Paula's Ibiza 2023 Koleksiyonu, geçmişte dünyanın dört bir yanındaki sanatçı ve müzisyenleri buluşturan Ibiza Old Town’da yer alan ikonik Paula's butiğine atıfta bulunarak Balear Adaları’nın özgür ruhunu Bodrum'a taşıyor.

HANDE CAN 

Koleksiyon, doğanın içindeki neşeli ada ruhunu yakalarken güneşli anlara yolculuğa çıkarıyor. LOEWE’nin Paula’s Ibiza 2023 Koleksiyonu, 15 Temmuz tarihine kadar Beymen Resort Mandarin Oriental'in pop-up alanında sergilenecek.

DAPHNE - MARCEL BEHAR

EBRU KOHEN

SELMA TÜRKEŞ

SU ELA LODRİK

ECE NAYMAN

PINAR ERTAÇ - ZEYNEP YILMAZ

BEGÜM KIROĞLU

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

DANIEL FiRMAN - ASLI PAMiR

ASLI ERGUN - CEREN EKİCİ - ELİF GÖKTAŞ - TOLGA SEZGİN - ZEYNEP ONGUN - ELİFNAZ TOPARLAK - DENİZ YILMAZ

Editör: MURAT ÖZER