Brands and More, geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’da gerçekleştirdiği Hawaiian Tropic Alışveriş Davetinde çok sayıda ünlü ismi ağırladı. TOÇEV yararına gerçekleşen davet çocukların eğitimine de katkı sağlayacak.

ASLIHAN DOĞAN TURAN - ÖZGE ÖZLER 

Aslı Özdemir organizasyonuyla, Aslıhan Doğan Turan ev sahipliğinde ve Özge Özler Real Estate katkılarıyla gerçekleşen bahar alışverişi davetinde birbirinden renkli şovlar, çok sayıda markalar ve keyifli söyleşiler ziyaretçilerle buluştu.

DERİN MERMERCİ - ASLI ÖZDEMİR 

10. yılını kutlayan Brands and More'un kurucusu Aslı Özdemir pastayı Derin Mermerci ile birlikte keserek, 10. yılını kutladı.

DERİN MERMERCİ - MERVE ULUSOY - EBRU UYGUN - GÜLAY KAMAZ - AŞKIM KAPIŞMAK - KADRİYE OLGAR 

Derin Mermerci, Ebru Uygun, Kadriye Olgar, Aşkım Kapışmak’ın gerçekleştirdiği söyleşilerle ziyaretçiler dolu dolu bir gün geçirdiler.

ASLI - VOLKAN ÖZDEMİR

Davete katılanlar arasında; Ender Mermerci, Tansa Mermerci Ekşioğlu, Merva Ulusoy, Neslihan Sabancı,Murat Aslan, Selhan Aloğlu, Öznur Yakın, Esra İnceefe,   Yelda Gürel, Demet Şener, Fatih Ürek, Özlem Yıldız, Banu Zorlu, Dilek Azaphan, Hülya Urgan, Beste Korkmaz, Natia Kandelaki, Gülay Kamaz, Gizem Hatipoğlu, Mehmet Şenocaklı, Eser Ergüler, , Şebnem Demir, Şebnem Schaefer, Şükran Albayrak, Zeynep Türkkan, Aslı Kohen, Tuba Argun Elver, Tuğba Özerk, Tuğba-Gülay Kuru, Gamze Karasay vardı.

ASLIHAN DOĞAN TURAN 

AŞKIM KAPIŞMAK 

BANU ZORLU 

BESTE KORKMAZ

Dilek Azaphan'dan 'Anneler Günü' mesajı Dilek Azaphan'dan 'Anneler Günü' mesajı

DEMET ŞENER 

ESRA İNCEEFE 

FATİH ÜREK 

GİZEM HATİPOĞLU 

HÜLYA URGAN - DİLEK AZAPHAN 

MEHMET ŞENOCAKLI - ESER ERGÜLER

ÖZGE ÖZLER 

ÖZLEM YILDIZ

ŞEBNEM DEMİR 

ŞEBNEM SCHAFER 

TUBA ARGUN ELVER 

TUĞBA ÖZERK 

ESRA SÖNMEZER 

SERAP DİNDAR

ZEYNEP MANSUR

TUĞBA KURU - AŞKIM KAPIŞMAZ - GÜLAY KURU - GAMZE KARASAY 

ORVA JEWELLERY STANDINA ÜNLÜLER AKIN ETTİ

ORVA JEWELLERY sahibi Tuğba Kuru ve ortağı Gamze Karasay geçtiğimiz günler de Mandarin Oriental Otel Kuruçeşme de düzenlenen Brands And More kermesine katılarak büyük ilgi gördü.

Editör: Admin Admin