ELLE Style Awards 2023 X M.A.C #BirlikteYeniden duygusuyla kolektif iyiliğe ve birlikteliğe övgü niteliğinde en iyi ve fark yaratan stilleri, en başarılı ve ilham veren isimleri, 13 Haziran akşamı Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yapılan görkemli bir gecede ödüllendirdi ve unutulmaz bir geceye imza attı.

CEM BAŞAR 

Doğan Burda Grubu CEO’su Cem Başar,  ELLE Türkiye Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen, ELLE Türkiye ve M.A.C Cosmetics ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine moda, sahne, sanat, tasarım, ve cemiyet dünyasından Beren Saat, Kenan Doğulu, Arzu Sabancı, Serenay Sarıkaya, Eda Ece, Selahattin Paşalı, Boran Kuzum, Gökçe Bahadır-Emir Ersoy, Taro Emir Tekin, Sinem Kobal, Arzum Onan, Burcu Esmersoy, Hazar Ergüçlü, Aybüke Pusat, Metin Akdülger, Melike Şahin, Miray Daner, Mert – İdil Fırat, Ece Sükan, Melisa Tapan, Bünyamin-Lamia Aydın, Begüm Kıroğlu, Serdar Gülgün, Cansu Akın, Şansım Adalı, Tuba Ünsal, Saadet ıl Aksoy ve İbrahim Kutluay gibi isimler katıldı.

MELİSA TAPAN

Türkiye’nin stil ve moda konusundaki tek söz sahibi ödül töreni ELLE Style Awards 2023  X M.A.C’te; Yılın Stil Sahibi Kadın Oyuncusu başarılı oyunculuğu ve duruşu ile övgü toplayan Serenay Sarıkaya, Yılın Stil Sahibi Erkek Oyuncusu yetenekli ve tarz oyuncu Selahattin Paşalı, Yılın Stil İkonu ise tarzıyla her zaman kendinden bahsettiren Ece Sükan oldu. Yılın Televizyon Yüzü genç oyuncu Afra Saraçoğlu olurken, Yılın ELLE Kızı ise kendine özgü duruşuyla iz bırakan ELLE Şubat kapağının yıldızı Eda Ece oldu. Arzum Onan Yargıcı Premium Essentials iş birliği Yılın Marka Elçisi ödülü alırken, Yılın Moda İş Birliği ödülü ise İpekyol Beachwear Koleksiyonu iş birliği ile Burcu Esmersoy’un oldu. Yılın Stil Keşfi Hafsanur Sancaktutan, Yılın Moda Tasarımcısı yaratıcı tarzıyla ilham veren Şansım Adalı, Yılın Moda Vizyoneri ise moda dünyasındaki farklı ve yenilikçi tasarımlarıyla Les Benjamins’in kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın oldu. Yılın Aktif Vatandaşlık Ödülü Mert Fırat’ın olurken Sanatçı Mabel Matiz ise M.A.C Cosmetics seçimiyle Göster Renklerini Özel Ödülü’ne layık görüldü.

SERENAY SARIKAYA

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C geçtiğimiz yılın duruşu, stili ve başarılarıyla ilham veren isimlerini unutulmaz bir kırmızı halı daveti ve çok değerli isimlerin katıldığı muhteşem bir ödül töreniyle Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da dokuzuncu kez bir araya getirdi. ELLE Türkiye ekibi ve M.A.C Cosmetics’in kolektif ruh ve umudun gücü ile #BirlikteYeniden duygusuyla  yarattıkları tema, davetliler tarafından büyük bir ilgi gördü.

BURCU ESMERSOY

Hayallerimizi, farklılıklarımızı, umutlarımızı ve birliktelikten doğan gücü en özgün duygularla ödüllendirmek için bir araya gelen ELLE Türkiye ve M.A.C Cosmetics; moda, müzik, popüler kültür ve sanat alanlarında stiliyle ilham veren ve  başarıları ile fark yaratan isimleri toplam 22 kategoride ödüllendirdi. 13 kişilik ELLE Style Awards X M.A.C  jürisi  yılın stil sahibi oyuncularını, sanatçılarını ve iş insanlarını seçerken, Yılın Moda İnfluencer’ı, Yılın Yükselen Moda Tasarımcısı, Yılın Saç Artisti, Yılın Moda İşbirliği gibi ödüllerle moda sektörünün öncüleri ödüllendirildi

ARZUM ONAN

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C ödül töreninde bu sene ayrıca Yılın Stil Sahibi İş İnsanı, Yılın Televizyon Yıldızı, Yılın Aktif Vatandaşlık Ödülü gibi yeni kategoride başarılı isimler ödüllendirildi.

İBRAHİM SELİM - GÜZİDE DURAN AKSOY

Güzide Duran Aksoy ve İbrahim Selim’in sunuculuğunu üstlendiği ödül töreni öncesinde, kırmızı halıda  Tanem Sivar davetlilerle röportajlar gerçekleştirdi. Kokteylde DJ performansı ile Mehmet Koryürek yer alırken ardından düzenlenen afterparty’de ise Deniz Sipahi, performansı ile davetlilere keyifli anlar yaşattı.

BEGÜM KIROĞLU

MELDA NARMANLI ÇİMEN 

Melda Narmanlı Çimen tüm sponsorların yanı sıra etkinlik tasarım ve yönetimini gerçekleştiren Uğurhan Akdeniz ve ekibine,  ELLE Style Awards 2023 X M.A.C özel gecesinin kreatif ajansı Making Knowing’e, ev sahipliği için Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’a, kırmızı halı röportajlarında destek olan Tanem Sivar Dirvana’ya, etkinliğin çözüm ortağı Blu TVPPR İstanbul ve Privée PR’a, ödül töreni sunuculuğunu üstlenen Güzide Duran Aksoy ve İbrahim Selim’e özel teşekkürlerini sundu. “ELLE dergisinin her sayısında klişelerden kaçmaya, yeni olanı anlamaya, moda ve farklı disiplinler arasındaki bağları araştırıp sunmaya çalışıyoruz. Sınırsızlık, kapsayıcılık ve çeşitlilik bizim için çok önemli. Birbirimizin farkına varmak ve birlikteliğin rengiyle güçlenmeye doğru bir adım daha atmak için bu gecenin temasını #BirlikteYeniden olarak belirledik. ” diyen ELLE Türkiye Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen, tüm ELLE ekibi ve MAC Cosmetics ekibi olarak 8 ay boyunca çalışarak birlikteliğin kutlandığı bu geceye imza atmaktan dolayı çok gururlu olduklarını iletti.

BÜNYAMİN AYDIN

YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı! YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı!

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C özel gecesinin tamamı elle.com.tr ve Blu TV üzerinden canlı olarak izlenebildi.

MABEL MATİZ

Gecenin sponsorları arasında; alan sponsoru Kilian, araç sponsoru olarak MG Türkiye, içerik sponsoru Hepsiburada, destek sponsoru olarak Brooks Brothers ve  keyifli anların yaratıcısı Pernod Ricard Türkiye eşsiz kokteylleri ile yer aldı. Ayrıca %100 doğal içerikli The ORGANICS by Red Bull farklı lezzetleri ile keyifli gecede ferahlamak isteyenleri bir araya getirdi. 

ELLE Style Awards 2023 x M.A.C’in jüri üyeleri arasında Doğan Burda Dergi CEO’su Cem Başar, ELLE Türkiye Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen, ELLE Türkiye Moda Direktörü Aslı Asil ve Estée Lauder Şirketleri Türkiye Genel Müdürü İpek Ersavaş’ın yanı sıra Arzu Sabancı, Aslı Abbasoğlu, Başak Dizer Tatlıtuğ, Beren Saat, Emre Doğru, Özgür Masur, Şevval Sam, Tamer Yılmaz, Yasemin Öğün ve Yasemin Özilhan gibi moda, stil, sahne, sanat ve tasarım dünyasının gusto sahibi isimleri yer aldı.

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C gecesinin ödülleri, Felekşan Onar'ın kurucusu olduğu fonksiyonel sanatsal objeler tasarlayan ve üreten Fy-shan Glass Studio tarafından gecenin konseptine özel olarak tasarlanıyor. Fy-shan Glass Studio, bu gece için umut ve hayallerin güçlendiği, özgün hareketler ile şekillenen birliktelikten ilham alan ve her biri tamamen doğal camdan üretilen el yapımı ödüller tasarladı.

 

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C  Ödülleri:

Yılın Stil İkonu                                              : Ece Sükan

Yılın Stil Sahibi Kadın Oyuncusu             : Serenay Sarıkaya

Yılın Stil Sahibi Erkek Oyuncusu             : Selahattin Paşalı

Yılın Stil Sahibi Müzisyeni                         : Melike Şahin

Yılın Stil Sahibi İş İnsanı                            : Begüm Kıroğlu

Yılın Stil Sahibi Sanat İnsanı                    : Melisa Tapan

Yılın Televizyon Yıldızı                              : Afra Saraçoğlu

Yılın ELLE Kızı                                             : Eda Ece

Yılın Stil Keşfi                                               : Hafsanur Sancaktutan

Yılın Moda İş Birliği                                     : Burcu Esmersoy

Yılın Marka Elçisi                                          : Arzum Onan

Yılın Moda Vizyoneri                                    : Bünyamin Aydın

Yılın Moda Tasarımcısı                                 : Şansım Adalı

Yılın Yükselen Moda Tasarımcısı                 : Salih Balta

Yılın Modeli                                                  : Betül Ekşi

Yılın Moda Influencer’ı                                 : Cansu Akın

Yılın Yükselen Moda Fotoğrafçısı              : Mert Terliksiz

Yılın Saç Artisti                                             : Hüseyin Altun

Yılın Makyaj Artisti                                       : Elçin Mutlu

Yılın Aktif Vatandaşlık Ödülü                    : Mert Fırat

M.A.C Cosmetics Seçimiyle Göster Renklerini Özel Ödülü    : Mabel Matiz

Lifetime Global Achievment Award      : Maria Grazia Chiuri

 www.elle.com.tr

Editör: MURAT ÖZER