Türkiye’nin kadın modasında öncü markası adL yeni sezona iddialı bir başlangıç yaptı! adL, tasarımcı kardeşler Raisa ve Vanessa’nın hazırladığı adL x Raisa Vanessa Sonbahar Kış 2223 koleksiyonunu Yerebatan Sarnıcı’nda düzenlenen muhteşem bir defileyle tanıttı.

ASLI ŞEN

Davetlileri arasında ünlüler, insanları, moda önderleri ve fenomenlerin bulunduğu defile beğeni topladı.

VANESSA - ZEHRA IŞIK - RAİSA

adL X RAISA VANESSA KOLEKSİYONUNA YEREBATAN SARNICI’NDA  ÇARPICI BİR DEFİLE

adL x Raisa Vanessa Sonbahar Kış 22 – 23 koleksiyonunda, adL’nin renkli ve feminen kadını, Raisa Vanessa’nın zamansız ve modern şıklığıyla buluşuyor.

Geometrik formların aksesuarlaştığı adL x Raisa Vanessa Sonbahar Kış 22 – 23 koleksiyonu, yeni sezonda şıklığı tüm güne yayarken, modanın tüm zamanlarını da sergiliyor.

ŞÜKRAN GÜZELİŞ

Tüvit, rugan, jakar, saten gibi kumaşlarla tasarlanan koleksiyon, farklı parçalarla kombinlendiği özgün stiller yaratan aksesuar detaylarıyla da ilgi çekiyor.

ÜMİT KARALAR

Gold yansımaların ağırlıklı kullanıldığı aksesuarlar kadar 2000’lerin trendi olan düşük bellerin adeta geri dönüşünü müjdeleyen alt giyim parçaları, geometrik formların yarattığı illüzyon oyunları ve bunların hepsinin bir arada kullanımıyla ortaya çıkan ahenk adL x Raisa Vanessa Sonbahar Kış 22 – 23 koleksiyonunun dikkat çekenleri arasında yer alıyor.

IŞIL REÇBER

Yerebatan Sarnıcı’nın masalsı ambiyansında gerçekleşen ve adeta renklerin dansına dönüşen bu defilede koleksiyonun 40 look’u sergilendi.

BERAT AŞICIOĞLU - ELİF GİRGİN

Kokteylle başlayan bu defileye katılan davetliler arasında Aslı Şen, Buket Taşdelen, Şükran Güzeliş, ıl Reçber, Hande DemirAslıhan Doğan Turan, Deren Talu, Derin Talu, Merve Oflaz, Özge Ulusoy, Hande Demir gibi isimler yer aldı.

BUKET TAŞDELEN

GÜLAY KAMAZ

PELİN KAYA ASLI ŞEN

ASLIHAN TURAN

MERT VİDİNLİ - MELODİ ELBİRLİLER

ÖZGE ULUSOY

ÖZLEM ADA ŞAHİN

Editör: MURAT ÖZER