Ünlü insanı AA İnvest Yatırım A.Ş sahibi Ferhat Aydın dün akşam Bodrum'da bir çok ünlünün de olduğu yakın arkadaşı  Rachad Ghandour doğum gününe katıldı.

Ünlü iş insanı AA İnvest Yatırım A.Ş sahibi Ferhat Aydın önceki akşam Bodrum'da bir çok ünlünün de olduğu yakın arkadaşı  Rachad Ghandour doğum gününe katıldı.

RACHAD GHANDOUR - BUCU ÖZÜYAMAN 

NİŞANLASINI SÜRPRİZLERE BOĞDU

Cemiyet hayatının sevilen başarılı iş kadını Burcu Özüyaman Maça Kızı Hotel'i kapatıp nişanlısı Rachad Ghandour adeta sürprizlere boğdu.

SARP YAMAN - FERHAT AYDIN 

Fransa'nın ST. Tropez şehrinden özel olarak getirilen ses sanatçıları ve dansçılarının olduğu gece de Bülent Serttaş ve Fatih Ürek gibi davetli olarak geldigi doğum günün de konuklarin ısrarlarını kırmayıp sahneye çıkıp sevilen şarkılarını seslendirip konukları coşturdu.

FERHAT AYDIN - RACHAD GHANDOUR

FERHAT AYDIN YAKIN DOSTU RACHAD GHANDOUR'U DOĞUM GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI 

Ferhat Aydın yakın arkadaşı Rachad Ghandour doğum günü hediyesini verip kutladı ve samimi anlar yandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde doğum günü pastası kesilirken konuklar pastanın başına toplanıp bu anları ölümsüzleştirmek adına fotoğraflar çekildi.

NİŞAN TAZELEDİLER

Pastanın üfleyip alkışların koptuğu o anda Rachad Ghandour nişanlısı bir an olsun yalnız bırakmayan Burcu Özüyaman'a büyük taşlı pırlanta yüzük parmağına takarak nişan tazelediler.

Editör: MURAT ÖZER