Unilever Türkiye, Orta Asya, İran Güzellik ve Sağlık Kategorisi Lideri Natali Kasap ve Dermatolog Dr. Eda Yıldırım sözcülüğünde gerçekleşen Simple’ın yeni Shots Booster Serum Serisi’nin lansman etkinliğine, cemiyet ve sanat  dünyasından Burcu Şendir, Hande Demir, Sinem Yıldırım, Gizem Hatipoğlu, Akasya Asıltürkmen, Buket Aydın gibi isimlerin yanı sıra Yasemin Yürük, Yasemin Şefkatli, Rüya Büyüktetik, Meriç Küçük ve Hande Sarıoğlu gibi isimler de katıldı.

GİZEM HATİPOĞLU

Unilever’in Türkiye pazarındaki ilk yüz bakım markası olan ve 4 sene önce Türkiye’ye pazarına güçlü bir giriş yapan Simple, ürün gamını her geçen gün artırmaya devam ediyor.

EDA YILDIRIM - MERT VİDİNLİ - LARİSSA GACEMER - NATALİ KASAP - CANSU DENGEY - İLAYDA AKDOĞAN 

İyi kalpli cilt bakımı Simple, şimdi de 3 yeni varyantı ile farklı cilt tipi ihtiyaçlarına cevap veren Simple Shots Booster Serum Serisi ile tüketicilerin yanında!

AKASYA ASILTÜRKMEN

Hassas ciltler için de uygun olan anında etkili Simple Shots Booster Serum’ların özellikleri şöyle:

Simple %10 Vitamin C, E, F içeren Aydınlatıcı Booster Serum: İçeriğindeki C vitamini ile cildi aydınlatıyor ve antioksidan koruma sağlıyor. Vitamin E ise C vitaminin etkisini arttırmakla kalmayıp, cildi besliyor. Vitamin F’ye gelirsek, hem cilt bariyerini kuvvetlendiriyor hem de nemlendiriyor.

MERİÇ KÜÇÜK

Simple %3 Hyalüronik Asit ve B5 Nemlendirici Booster Serum: Hyalüronik Asit, cilt nemini arttırıyor, nemsizlikten oluşan kırışıklıkların giderilmesine yardımcı oluyor ve sebum üretimini dengeliyor. Provitamin B5, cildi yumuşatıyor, cilt hassaslığının giderilmesine yardımcı oluyor. Pentavitin ise 72 saat nemlendirme sağlıyor ve bu nem yüzün yıkanmasıyla geçmiyor.

 

SİNEM YILDIRIM

RÜYA BÜYÜKTETİK

Simple %10 Vitamin B3 Niacinamide Booster Serum: İçeriğindeki Niacinamide ile cilt tonunu, ciltteki kızarıklık ve hassasiyeti, ayrıca sebum üretimini dengeliyor. Cildin elastikiyetini arttırıyor ve cildi sakinleştiriyor. Ayrıca lekelere ve donuk cilde neden olan reaktif oksidatif türleri azaltan güçlü bir antioksidan diyebilirim. İçeriğindeki Vitamin B5 ile de derinlemesine cildi nemlendiriyor ve yumuşak, pürüzsüz cilt hissini artırıyor.

EDA YILDIRIM - NATALİ KASAP

Unilever Türkiye, Orta Asya, İran Güzellik ve Sağlık Kategorisi Lideri Natali Kasap, “Simple olarak tüketicilerimizi yeni Shots Booster Serum serisi ile tanıştırmaktan çok mutluyum. Her Simple ürünü gibi bu seri de iyi kalpli. Serumlarımız doğal kaynaklı içeriklerden oluşuyor. Ayrıca hiçbir ürün içeriğinde alkol, mineral yağı, hayvansal kaynaklı içerik, renklendirici ve parfüm bulunmuyor. 

Cilde çok hızlı ve derin nüfuz etmesi için süt yapısında emülsiyon gücüne sahip olan su ve yağ bazlı serumlarımız her Simple ürünü gibi vegan ve hayvanlar üzerinden test edilmiyor. Yağda çözünen aktif maddeler içeren serumlarımız ciltte yapışkanlık hissi de bırakmıyor.  Serumlarımızın tüketicilerimizin cilt rutinlerinin bir parçası olacağına eminim” dedi.

 

Dermatolog Dr. Eda Yıldırım ise lansman etkinliğinde şunları söyledi: “Günümüzde pek çok farklı cilt sorunu ile karşılaşabiliyoruz. Aydınlatma, cilt bariyerini güçlendirme ve nemlendirme gibi ihtiyaçlarımız var. Son dönemde bir dermatolog olarak tüketicilere bu konularda yol göstermeye özellikle dikkat ediyorum. Onlardan da çok sık bu yönde sorular alıyorum. Bu noktada en önemli antioksidanlardan olan vitamin C; leke, yaşlanma ve gözenek gibi pek çok problemde tedavi edici rol oynuyor. Yüksek oranda su tutma özelliği olan hyalüronik asit nemlendirmede, derinin çevresel faktörlere karşı güçlü olmasını sağlayan vitamin F ise hassas ciltlerde çok önemli moleküller. Niacinamide ve vitamin E ise ince çizgiler ve kırışıklıklar başta olmak üzere lekeli ve çabuk deforme olmaya yatkın ciltlerde hem hücre yenilenmesini artırıyor hem de leke oluşumunu baskılıyor. Bu tür içerikleri kapsayan yenilikçi ve iyi kalpli cilt bakım ürünlerini güvenilir markalar aracılığı ile pazarda görmek güzel”.

Editör: MURAT ÖZER