İtalyan ayakkabı markası Aquazzura, Yunanistan ve Danimarka Prensesi Olympia'nın yeni marka elçisi olarak seçildiğini duyurdu.

Prenses Olympia, Aquazzura 2022 Sonbahar- Kış Kampanyası için kamera karşısına geçecek. Veliaht Prens Pavlos ve Yunanistan Prensesi Marie-Chantal’ın kızı olan uluslararası model Prenses Olympia, daha önce; Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Architectural Digest, Town and Country, Tatler gibi pek çok derginin kapağı ve moda çekimlerinde yer aldı. 

EDGARDO OSORİO - PRENSES OLYMPİA 

Markadan yapılan açıklamada Prenses Olympia’nın, Aquazzura Kreatif Direktör Edgardo Osorio’nun rafine zarafet ve tazelik değerlerini mükemmel şekilde yansıttığı belirtildi. 

Aquazzura, 2022 sonbaharında Prenses Olympia ve Edgardo Osorio tarafından tasarlanan, 2023 Resort koleksiyonunun iki farklı stilini içeren yeni ayakkabı iş birliğini tanıtacak. 

"OLYMPİA, YENİ NESİL AQUAZURRA KIZLARIN DA MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİYOR"

Prenses Olympia ile çalışmaktan heyecan duyduğunu belirten Edgardo Osorio, “Olympia sadece arkadaşım değil, aynı zamanda zahmetsiz bir zarafeti, eğlenceli ve güçlü kişiliği ile yeni nesli Aquazurra kızlarını da mükemmel bir şekilde temsil ediyor. Olympia ile birlikte, sonbahar için gece boyunca dans edebileceğiniz mükemmel parti ayakkabılarını tasarlamak için çalışıyoruz” dedi. 

OLYMPİA: "ÇOK MUTLUYUM"

Ayakkabı tasarlamanın en büyük hayali olduğunu söyleyen Prenses Olympia,”Aquazurra ile iş birliği yapmaktan çok mutluyum. Sektöre adım atmak için daha iyi bir ortak düşünemezdim” dedi. 

Aquazzura, BEYMEN’ler ve Beymen.com’a özel olarak moda tutkunları ile buluşuyor.

Editör: MURAT ÖZER