İngiliz Kraliyet ailesinin gözde markası Penhaligon’s, “Trade Routesserisinin en yeni üyesiLegacy of Petra”yı, makyajtrendi.com  kurucusu Selin Öztarhan ev sahipliğinde Pera Palace’ta gerçekleştirilen özel bir davetle tanıttı.

MELİSA TAPAN

PENHALIGON’S “TRADE ROUTES” KOLEKSİYONUNUN EN YENİ KOKUSU “LEGACY OF PETRA”YI TANITTI

SELİN ÖZTAHRAN - HAZAL KOCAOĞUL

Özünde yaratıcılığın hakim olduğu Penhaligon’s, eski ticaret yollarından ilham alan “Trade Routes” koleksiyonuna yeni bir koku daha ekledi. Ürdün’ün gizemli antik kenti Petra’dan ilham alarak tasarlanan “Legacy of Petra”nın lansmanı Pera Palace’ta gerçekleştirildi.  

ASLI ŞEN

Selin Öztarhan ev sahipliğinde Pera Palace’ta gerçekleştirilen özel davette; Melisa Tapan, Aslı Şen, Eda Kosif, Rachel Araz, Milka Karaağaçlı, Duygu Gülşen, Hande Gülşen, Melodi Elbirliler Türkmen, Seda Önder, Pelin Kaya, Tuğçe Yüzbaşıoğlu, Eliz Fındık, Rüya Büyüktetik, Gizem Sarıtekin, Ece Tuncel gibi isimler Penhaligon’s’ın en yeni kokusu “Legacy of Petra”nın büyülü dünyasında bir yolculuğa çıktı.  

EDA KOSİF

Davetlilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, “Petra”yı yansıtan altın rengi detaylarla şık bir konsept yaratıldı.

RACHEL ARAZ

DUYGU GÜLŞEN - HANDEGÜLŞEN

Davete katılan konuklar; “Legacy of Petra”nın kokusuyla adeta gizemli antik kent “Petra”da mistik bir yolculuğa çıkarılırken, kokunun dünyasından ilham alınarak özel hazırlanan menü ve detaylarla da keyifli bir akşam yaşadı. 

MİLKA KARAAĞAÇLI

MELODİ ELBİRLİLER TÜRKMEN

PELİN KAYA

Editör: MURAT ÖZER