Pop müziğin güçlü ve sevilen seslerinden Gülşen önceki gece Azka yaz konserleri kapsamında Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Azka Otel'de sahne aldı.

GÜLŞEN'DEN BODRUM SÜRPRİZİ

Sahnesi ve şarkılarıyla adından bahsettiren güzel şarkıcı Gülşen, Bodrum Azka Otel'de sevenlerinin karşısındaydı.  Sanatçı kısa bir süre önce çıkardığı ve oldukça ses getiren şarkısı '' Lolipop '' ile kendisini dinlemeye gelenlere merhaba dedi. Tüm konuklar meraklı gözlerle sanatçının nasıl bir kıyafetle sahneye çıkacağını beklerken  güzel şarkıcı ışıl ışıl  şık bir pantolon ve büstiyer ile sahneye gelerek sürpriz yaptı.

BODRUM BİZE İYİ GELDİ 

İlk şarkı sonrası kendisini dinlemeye gelen konuklarla sohbet eden Gülşen, '' Türkiye o kadar büyük bir ülke ki bir çok ile konser için gidiyoruz. Zaman öyle hızla geçiyor ki  şaşıyoruz. Bodrum'a bu yaz sezonunda ikinci gelişimiz. Bodrum'da olmak ve sizlerle olmak çok güzel, bizlere çok iyi geldi. Bu gece aşırı sıcak ama çok eğleneceğimize emin olabilirsiniz. '' diyerek programına devam etti.

ŞIKLIĞI VE GÜZEL FİZİĞİYLE GÖZLERE HİTAP ETTİ 

Kendi şarkılarının yanı sıra günümüzün sevilen şarkılarıyla yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı şarkılarıyla olduğu kadar şıklığı ve güzel fiziğiyle de gözlere hitap ederek konuklarına eğlencenin tavan yaptığı bir gece yaşattı.

BÜLENT KAYA 

ÖZLEM YILDIZ

Editör: MURAT ÖZER