Kansersiz Yaşam Derneği, geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus Otel’de düzenlediği iftar davetinde ve cemiyet hayatının hayırsever simalarını bir araya getirdi.

ZEYNEP YILMAZ - MELİS ÖZER

KAYDBaşkanı Zeynep Yılmaz ve Genel Sekreteri Melis Özer’in ev sahipliğinde, derneğin Sosyal Komitesinin destekleriyle düzenlenen gecede toplanan bağışlar bu sene deprem bölgesinde yaşayan 50 kanser hastası aileye bir yıllık ihtiyaç desteği olarak gönderilecek.

MURAT - ÇAĞLA AKSU

CEMİYET VE İŞ HAYATININ ÜNLÜ İSİMLERİ KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ'NİN İFTARINDA BULUŞTU 

ZEYNEP YILMAZ

2010 yılından beri kansersiz bir yaşam ideali çerçevesinde faaliyetlerini yürüten Kansersiz Yaşam Derneği’nin Eş Başkanı Zeynep Yılmaz, yaptığı açış konuşmasında; “İftar yemeğimize katılarak bağışta bulunan değerli dostlarımıza cömertlikleri için tek tek teşekkür ediyorum. Bağışlarınızla destekleyebildiğimiz her ailenin dualarının da sizlerle olduğunu ve yaptığınız her yardımın doğru adrese ulaştığını bilmenizi isteriz. Kansersiz Yaşam Derneği olarak 2020 yılından bu yana Aile Yaşam Desteği fonumuz üzerinden ihtiyaç sahiplerine maddi destekler yapmaya devam ediyoruz. Bu gecede toplanan bağışlarla deprem felaketinden etkilenen illerdeki 50 kanser hastası ailenin bir yıllık ihtiyacını karşılamayı hedefledik. Depremin olduğu gün itibariyle bölgeye 8 adet yardım tırımızı ulaştırdık. Yine sizlerin verdiği destekler ile sadece kanser hastalarına değil, bölgede ihtiyaç sahibi herkese ulaşmayı hedefledik” dedi.

EBRU AKEL - MURAT GÜLOĞLU 

Gecenin sunuculuğunu Ebru Akel ve Murat Güloğlu üstlenirken, gecede 3 büyük kulübe ait imzalı formalar açık artırma ile derneğe bağışlanmak üzere satışa sunuldu.

BEGÜM ÖZER

Bu anlamlı davete Murat-Çağla Aksu, Begüm Özer, Nergis Pekuysal, Hande Demir, Ayşe Burcu Kaya, Tuğçe Postoğlu, Hande Sezer Pekcan, Aslı Çini gibi cemiyet hayatından birçok isim katılarak destek verdi.

HANDE SEZER PEKCAN

Galatasaray takımı futbolcuları tarafından imzalanan forma 150 bin TL’ye Avukat Ahmet Ünal tarafından, Beşiktaş Kulübüne ait imzalı forma 100 bin TL’ye İş adamı Örfi Bilgin tarafından, Fenerbahçe Kulübü futbolcularınca imzalanan forma ise 30 bin TL bağış tutarı ile ORGE Elektrik Ceo’su Nevhan Gündüz tarafından satın alınarak Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlandı.

AHMET ÜNAL - ORFİ BİLGİN - NEVHAN GÜNDÜZ - GÖZDE KAHVECİ

Bu özel geceye, Sanatçı Cengiz Yatağan tarafından bağışlanan Puzzle isimli epoxy heykel de açık artırmayla 300 bin TL bağış değerinde Merkas Tekstil tarafından satın alınırken, Bee Goddess markasına ait “Bee Gold” isimli kolye de Örfi Bilgin tarafından 100 bin TL bağışlanarak alındı. Tüm geliri kanser hastalarına bağışlanan Simple Dükkan da geceye mirket oyuncaklarıyla katılım gösterdi. Simple Dükkan’a ait bir oyuncak Avukat Murat Aksu tarafından 10 bin TL bağış ile satın alındı.

NERGİS PEKUYSAL

HANDE DEMİR

AYŞE BURCU KAYA

TUĞÇE POSTOĞLU

HANDE GÜLŞEN - ZEYNEP YILMAZ - ASLI ÇİNİ - GÖKÇE ÇİL

Editör: MURAT ÖZER