Alen Beauty en yeni markası gelee’yi 19 Ekim Çarşamba günü L’Appart PR İstanbul showroomu’nda Nilay Yalçınkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen keyifli bir lansman davetinde tanıttı.

NİLAY YALÇINKAYA - HALE YILMAZ AKÇAY - NİHAL KANIK

SEDA ŞAHİN VARDAR

Etkinliğe katılan davetliler arasında basın mensupları, sektörün önde gelen isimleri ve marka danışmanı Nihal Kanık’ın yanı sıra önde gelen sosyal medya influencerlarından Yasemin Tatlıses, Rüya Büyüktetik, Gizem Hatipoğlu, Burçin Ünaldı ve Billur Saatçi yer aldı. 

NİLAY YALÇINKAYA - YASEMİN TATLISES

ALEN BEAUTY’DEN YENİ CİLT BAKIM MARKASI: GELEE

GİZEM HATİPOĞLU

“Işıltını ortaya çıkar!” sloganıyla çıktığı yolculukta ilhamını meyvelerden ve cilde en iyi gelecek içeriklerden alan gelee, her cilt yapısına uygun ve yüksek etkili formülleriyle A’dan Z’ye etik, temiz, vegan, hayvan ve çevre dostu ürünler sunuyor.

BURÇİN ÜNALDI

Tamamen yerli üretimi destekleyen ürünleri cilde mükemmel bir dokunuş yapmayı amaçlıyor. Marka, kuruluşundan bu yana her aşamada birlikte çalıştığı kadın girişimcilere destek oluyor.

PINAR HOTİÇ

Dört çeşit bakım serumuyla satışa çıkan gelee, web sitesi ve Trendyol üzerinden müşterilerle buluşuyor. 

BİLLUR SAATÇİ

Markanın tüm cilt tiplerine uygun ürünleri arasında alfa hidroksi asit, beta hidroksi asit ve panthenol içeren Exfoliating Red Serum; niacinamide, hyaluronic acid ve zinc PCA içeren Pore Thigtening & Anti Blemish Serum; arbutin, niacinamide ve hyaluronic Acid etken maddeleri içeren High Glow Serum ve ethyl ascorbic acid, ferulic acid, hydrolyzed collagen içeren Brightening Serum bulunuyor.  gelee hakkında detaylı bilgiye www.geleebeauty.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

ESRA İNCEEFE

Exfoliating Red Serum

Cildin en üst katmanını daha parlak ve pürüzsüz bir görünüm için temizler ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Formülündeki alfa hidroksi asit ve beta hidroksi asit ile cilt yüzeyini soyarak cildi tazeler ve yeniler. Panthenol ile güçlendirilmiş özel formülü sayesinde cildi korur. 

BATYA KEBUDİ

Pore Thigtening & Anti Blemish Serum

Formülündeki niacinamide nem kaybını minimuma indirirken cilde canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. Renk eşitsizliklerini dengeler, gözenek görünümünü azaltır ve pürüzsüz bir cilt dokusu oluşturmayı hedefler. Cilt bariyerini güçlendirerek cildi daha genç bir görünüme kavuşturur.  

GÖZDE ATAKOĞLU - HALE YILMAZ - NİLAY YALÇINKAYA

High Glow Serum

Cilt tonu eşitsizliklerinin ve leke oluşumunun azalmasına yardımcı olur. Cildin elastikiyetini arttırarak ince çizgi görünümünde gözle görülür düzelme sağlar. Hiyalüronik asit ile yoğun nem ve bakım sağlar. Düzenli kullanımda daha canlı ve aydınlık bir görünüm yaratır. 

NAROD ÇETİNKAYA - HALE YILMAZ AKÇAY - MİNA SAYGI

Brightening Serum

Formülündeki C vitamini renk eşitsizlikleri ve güneş ışınlarının neden olduğu lekelenmelere karşı etki göstererek cildin daha ışıltılı ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. İçerdiği ferulik asit ile güneşin zararlı etkilerini azaltmaya yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur. 20 yaş ve üzeri kişiler tarafından kullanılması önerilir.

gelee hakkında gelişmeler için www.instagram.com/alenbeauty/ ve www.instagram.com/geleebeauty/  adreslerini takipte kalın! 

Editör: MURAT ÖZER